Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο… στολίζει τον Πειραιά

Τα γιορτινά του «φόρεσε» ο Πειραιάς καθώς ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλιο χώρο του δημοτικού θεάτρου , κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Με την φωταγώγηση του δέντρου δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον πειραϊκό ουρανό. Στο πλάι του κ. Μώραλη, ήταν τα δύο του παιδιά και η σύζυγός του. Αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία ενώ στην τελετή συμμετείχε και η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου, που ψυχαγώγησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μικρούς και μεγάλους.

Ο Γιάννης Μώραλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι γιορτές αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης και δήλωσε περήφανος για την πόλη του Πειραιά, διότι η περιφέρεια, ο δήμος, η εκκλησία, οι μεγάλοι φορείς και σύλλογοι της πόλης, το Επιμελητήριο, οι έμποροι, οι γιατροί, οι δικηγόροι, ο Ολυμπιακός και άλλα σωματεία, έχουν συγκροτήσει μία ισχυρή συμμαχία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

«Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, είτε σε δημότες μας που έχουν ανάγκη είτε σε δημότες άλλων περιοχών, όπως πρόσφατα στη Μάνδρα, με τα δυσάρεστα γεγονότα που είδαμε όλοι, είμαστε παρόντες και βοηθήσαμε ως πόλη, όπως και σε ανθρώπους άλλων κρατών -και αναφέρομαι στους πρόσφυγες- ήμασταν παρόντες όταν χρειάστηκε» πρόσθεσε.

Όπως είπε παραμένει αισιόδοξος παρά τα πολλά οικονομικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα, ενω ανέφερε οτι η πόλη του Πειραιά κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μια καλύτερη πόλη, πιο λειτουργική και πιο φιλική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο του Λ.Σ. για την ομαλή διακίνηση των επιβατών το Πάσχα

Eπιμέλεια Δέσποινα Φίκαρη… Αυξημένη είναι η κίνηση προς τη νησιωτική Ελλάδα με το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά να έχει εκπονήσει σχέδιο για την ομαλή διακίνηση των επιβατών, καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Περισσότερα »

Καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας 2019

Αμετάβλητα θα παραμείνουν τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων του έτους 2019, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα ποσά που ίσχυσαν για το τρέχον έτος. Εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων θα κληθούν να πληρώσουν, εντός του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018, τέλη τα οποία κυμαίνονται από 22 έως 1.380 ευρώ για όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *