Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Οκτωβρίου 2017

Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ οι εισφορές Οκτωβρίου 2017 των αγροτών, αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Πέμπτη 30.11.2017, ενώ, την ίδια ημερομηνία, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη μέγγενη φόρων και εισφορών

Σημαντικά αυξημένο είναι το άθροισμα φόρων και εισφορών που θα επιβαρύνουν από το 2016 ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, εφόσον υλοποιηθούν τα κυβερητικά σχέδια για την ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση. Ενας επαγγελματίας με φορολογητέο εισόδημα 50.000 ευρώ, σήμερα καταβάλλει το 35% του εισοδήματός του σε εφορία και ασφαλιστικό ταμείο. Από το[…]

Περισσότερα »

Τρ. Αλεξιάδης: Η Ελλάδα χάνει 15 δισ. ετησίως από φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο

“Η Ελλάδα χάνει 15 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση από φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Η Φυλή των Φίλων” με τον Κώστα Αρβανίτη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών”, Τρύφων Αλεξιάδης. Σημείωσε ότι πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι και κυρίως στα καύσιμα, στα καπνικά προϊόντα και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *