Αναστολή λειτουργίας Mουσείων και Aρχαιολογικών Xώρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναστέλλεται η λειτουργία των μουσείων έως και τις 30 Μαρτίου. Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, έχει ως εξής:

«Με δεδομένο ότι στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία, λόγω των ειδικών συνθηκών, παρουσιάζονται ελλείψεις στο φυλακτικό προσωπικό σύμφωνα με τα στοιχεία που εστάλησαν σήμερα  το πρωί στο ΥΠΠΟΑ, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, σε συνεννόηση και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των μουσείων και των μνημείων να ανασταλεί η λειτουργία τους ως και την 30ή Μαρτίου. Εννοείται ότι στα Μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό φύλαξης.

Παράλληλα έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες για τη σχολαστική καθαριότητα των χώρων υγιεινής που χρησιμοποιεί το προσωπικό στο σύνολο των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, μουσείων και αρχαιολογικών χώρων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υ. Μανέ: “Tτο Δημοτικό Θέατρο είναι κάτι το μοναδικό”

Η δημοφιλής ηθοποιός Υρώ Μανέ καλεσμένη στο Κανάλι Ένα και στην εκπομπή «Σε πρώτο Ενικό» με τους Νίκο Παπαϊωάννου και Σπύρο Μιχαλόπουλο εξήρε την «επανεκκίνηση» της ιστορικής σκηνής και δεν έκρυψε τη χαρά της για την εμφάνισή της στο μεγάλο Λιμάνι με την παράσταση «Συμβολαιογράφος», στο πλαίσιο των θεατρικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Παράλληλα[…]

Περισσότερα »

Η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρικαι σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, ταξιδεύει στη θεσσαλονίκη (18 – 22 Ιανουαρίου) στο θέατρο “Αυλαία” (πλατεία ΧΑΝΘ, τηλ 2310237700) και συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT, για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *