Αναβλήθηκε η δίκη της γραμματέως του πρώην επικεφαλής της Novartis

Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, της μήνυσης του γιου του πρώην επικεφαλής της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, σε βάρος εργαζόμενης στη φαρμακοβιομηχανία, για την κατηγορία της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε καθώς η κατηγορούμενη, που εμφανίστηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης ως προστατευομενη μάρτυρας στην έρευνα για τη φαρμακοβιομηχανία, είχε κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα Διαφθοράς για συμπληρωματική κατάθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως η άλλοτε γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από δικηγόρο.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε αγγελιοφόρος (συνεργάτιδα δικηγόρου που δεν είπε το όνομα της) που προσκόμισε βεβαίωση ότι η κατηγορούμενη καταθέτει ενώπιον του εισαγγελέα Διαφθοράς σήμερα.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 2/11/2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΦΙΑ: Αναρτήθηκαν στο TAXIS τα νέα εκκαθαριστικά

Αναρτήθηκαν στο TAXIS net 1,4 εκατομμύρια εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, με τις εκπτώσεις για δικαιούχους που πληρούν τα περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια, ή διέθεταν κενά μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα κατά τη διάρκεια του 2013. Οι φορολογούμενοι που θα πρέπει να ανατρέξουν στο taxisnet για να δουν αν έλαβαν τις προβλεπόμενες από το[…]

Περισσότερα »

Tελειώνουν την Τετάρτη οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Φέτος 78% των επιχειρήσεων συμμετείχαν στο εκπτωτικό δεκαήμερο του Νοεμβρίου, κάνοντας εκπτώσεις που ξεπέρασαν σε ορισμένες περιπτώσεις το 20% Η Τετάρτη (15 Νοεμβρίου) είναι η τελευταία ημέρα των ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως προβλέπει ο νόμος 4446/2016, όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία από την περιοδική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *