Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της κακοποίησης σκυλιού στη Νίκαια

Για τις 23 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της κακοποίησης σκυλιού, την περασμένη Τρίτη στη Νίκαια.

Η κατάσταση της υγείας του Εκτορα, όπως είναι το όνομα του άτυχου ζώου, παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και οι κτηνίατροι του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, είναι αισιόδοξοι ότι τελικά θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Χθες βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του και τον επισκέφθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όπως δήλωσε στο Κανάλι 1 και το Γιώργο Καρύδη, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Αθήνας Πειραιά, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακατάλληλα νωπά αλιεύματα προέλευσης Ιταλίας στην Ιχθυόσκαλα

Νωπά αλιεύματα προέλευσης Ιταλίας συνολικού βάρους 264 κιλών εντόπισαν και δέσμευσανoι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησαν στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Επίσης, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο των ελεγκτών τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της ίδιας Διεύθυνσης, στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, προχώρησαν στη δέσμευση ακτινιδίων[…]

Περισσότερα »

Χωρίς διημερεύοντα φαρμακεία από σήμερα

Σε άρση των διημερεύσεων (ωράριο 08:00-20:00), από σήμερα, προχωρούν οι φαρμακοποιοί, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ). Διευκρινίζεται ότι η απόφαση δεν αφορά τις διανυκτερεύσεις, οι οποίες εξακολουθούν να ισχύουν. Την αρχή για άρση των διημερεύσεων κατά τις εργάσιμες ημέρες, πλην αργιών και τις ημέρες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *