Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής της OIL ONE στον Χρήστο Βρεττάκο

Αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2020 η εκδίκαση της αγωγής της Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για συκοφαντική δυσφήμιση, με την οποία η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου.

“Δυναμικό και συγκινητικό ήταν το “παρών” που έδωσαν δεκάδες εργαζόμενοι και πολίτες από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Χρήστο Βρεττάκο. Με την παρουσία, τα πανό και τα συνθήματά τους οι παρευρισκόμενοι υπογράμμισαν ότι οι αγώνες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον δεν εκβιάζονται, δε φιμώνονται και δεν ποινικοποιούνται”, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Σε δήλωσή του, μετά την αναβολή της εκδίκασης, ο δήμαρχος της πόλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του σήμερα το πρωί και τόνισε ότι “στο πρόσωπό μου δε διώκεται ένας πολίτης, αλλά ολόκληρη η πόλη, οι αγώνες της τοπικής κοινωνίας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, καθώς και ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

Παράλληλα σημείωσε ότι “η δημόσια υγεία και το περιβάλλον, δεν μπαίνουν πάνω από κανένα συμφέρον” και πρόσθεσε ότι “όλοι μας οφείλουμε να παλέψουμε για να οικοδομήσουμε μια ανθρώπινη πόλη”, δίνοντας ταυτόχρονα νέο ραντεβού για τον Φεβρουάριο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Oλοκληρώνονται τα έργα αποχέτευσης στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

  Σε φάση ολοκλήρωσης μπαίνει το σημαντικό έργο της «Κατασκευής αγωγών αποχέτευσης λυμάτων στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Δήμου Πειραιά» μετά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου για την εκτέλεση των τελευταίων αναγκαίων εργασιών. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης στην εισήγησή του στο[…]

Περισσότερα »

Π.Ε Πειραιά: H επέκταση του κεντρικού – επιβατικού λιμένα

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γ. Γαβρίλη με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΛΠ Πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε Πειραιά συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη με υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ). Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η επέκταση του κεντρικού- επιβατικού λιμένα προς τη νότια πλευρά, εξωτερικά του υφιστάμενου λιμένος, για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *