Ανοίγει η πλατφόρμα -με τις νέες ρυθμίσεις- για τις 120 δόσεις

Αγώνα δρόμου δίνει  η γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ώστε η πλατφόρμα για νέες ρυθμίσεις έως και σε 120 δόσεις οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία να ανοίξει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, ανέφερε ο επικεφαλής της γραμματείας Φώτης Κουρμούσης.

Όπως εξήγησε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Κουρμούσης η πλατφόρμα που θα ανοίξει τις επόμενες ώρες αφορά όσους δεν είχαν ξαναμπεί στη ρύθμιση.

Παράλληλα εξήγησε ότι οι αλλαγές στο ύψος του επιτοκίου και στον αριθμό των δόσεων βάσει των νέων διατάξεων που έφερε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρτίας «θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα».

Ο κ. Κουρμούσης προέτρεψε, επίσης, όσους θέλουν να μπουν στην πλατφόρμα «να μην πάνε όλοι την τελευταία ημέρα γιατί θα μεγαλώσει ο όγκος και θα δοκιμαστούν τα συστήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομαλοποιούνται οι ροές πληρωμών του ΕΣΠΑ 2007-13

Προχωρά η ομαλοποίηση των ροών πληρωμών του ΕΣΠΑ 2007-13, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και με βάση τη ρευστότητα που διατίθεται από το Υπουργείο Οικονομικών. Το τελευταίο διάστημα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού έχει προχωρήσει, σε συνεργασία με τις Διαχειριστικές Αρχές, σε[…]

Περισσότερα »

Από την 1η Αυγούστου o 12μηνος διακανονισμός των φόρων

Οι φορολογούμενοι που θέλουν να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση εξόφλησης οφειλών προς το Δημόσιο, προκειμένου να αποπληρώσουν σε 12 μηνιαίες δόσεις τον φόρο της εφετινής τους δήλωσης, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν έως την επόμενη Παρασκευή 1η Αυγούστου ώστε να γίνει ληξιπρόθεσμη η οφειλή τους (η πρώτη δόση του φόρου) και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *