Ανοίγει η πλατφόρμα -με τις νέες ρυθμίσεις- για τις 120 δόσεις

Αγώνα δρόμου δίνει  η γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ώστε η πλατφόρμα για νέες ρυθμίσεις έως και σε 120 δόσεις οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία να ανοίξει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, ανέφερε ο επικεφαλής της γραμματείας Φώτης Κουρμούσης.

Όπως εξήγησε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Κουρμούσης η πλατφόρμα που θα ανοίξει τις επόμενες ώρες αφορά όσους δεν είχαν ξαναμπεί στη ρύθμιση.

Παράλληλα εξήγησε ότι οι αλλαγές στο ύψος του επιτοκίου και στον αριθμό των δόσεων βάσει των νέων διατάξεων που έφερε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρτίας «θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα».

Ο κ. Κουρμούσης προέτρεψε, επίσης, όσους θέλουν να μπουν στην πλατφόρμα «να μην πάνε όλοι την τελευταία ημέρα γιατί θα μεγαλώσει ο όγκος και θα δοκιμαστούν τα συστήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι θεσμοί βάζουν «νάρκες» στον δρόμο για τις φοροελαφρύνσεις

«Πάγος» από τους Ευρωπαίους για χαµηλότερο πρωτογενές πλεόνασµα το 2020 – Ζητούν «τρέξιµο» των µεταρρυθµίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων Φωτιά παίρνουν οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για τις νέες φορολογικές παρεµβάσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση εν όψει της κατάθεσης του νοµοσχεδίου µέσα στον Αύγουστο αλλά και της σύνταξης του προϋπολογισµού του 2020 για[…]

Περισσότερα »

Στη Βουλή η ρύθμιση για τις 120 δόσεις τις επόμενες μέρες – Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο

Η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για τις 120 δόσεις, η οποία θα αναφέρεται σε χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία αναμένεται στη Βουλή σε λίγες μέρεςώστε να έχει ψηφιστεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη. Όμως η ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία αναμένεται γίνει νόμος του κράτους στις αρχές Μαΐου. Η ρύθμιση για τις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *