Ανταρσία στο Λιμάνι: Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον Πειραιά

Η “Ανταρσία στο Λιμάνι”, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση Πειραιά οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της αλλά και των πολιτικών θέσεών της για τις Δημοτικές εκλογές 2019 το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία της 2ης Δημοτικής Κοινότητας (Δραγάτση 1Α- έναντι πλατείας Κοραή) στον Πειραιά.

“Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Θανάσης Διαβολάκης, υποψήφιος δήμαρχος και θα χαιρετήσουν υποψήφιοι και υποψήφιες αγωνιστές και αγωνίστριες που έχουν δώσει μάχες ενάντια στις περικοπές που έφεραν τα μνημόνια, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και στο Master plan της Cosco καθώς και αγωνιστές και αγωνίστριες του αντιφασιστικού κινήματος.

Πολίτες που παλεύουν για δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, μόνιμη εργασία και προσλήψεις, για λιμάνι δημόσιο με λαϊκό και εργατικό έλεγχο, για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν, μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, το λιμάνι, την πόλη μας. Θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι εργατικών σωματίων, επιτροπών κατοίκων και κινήσεων πολιτών” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδυασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Γεννιά με τον Πρόεδρο του «Μεταξά»

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή του «Μεταξά», Γεώργιο Ζαΐμη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της βουλευτή για τα τρέχοντα θέματα του νοσοκομείου καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον[…]

Περισσότερα »

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (02/3)

Με κεντρικό θέμα την επίθεση του “Ρουβικώνα” στο Νοσοκομείο Μεταξά κυκλοφορεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Οι καλεσμένοι στην “καλλίΠόλις” του Σαββάτου 13/7… – 17 Ιουλίου 2019 Αυτό το Σάββατο (13/7) στην άκρως δροσερή “καλλίΠόλις” – 12 Ιουλίου 2019[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *