Ανταρσία στο Λιμάνι: Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον Πειραιά

Η “Ανταρσία στο Λιμάνι”, Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση Πειραιά οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της αλλά και των πολιτικών θέσεών της για τις Δημοτικές εκλογές 2019 το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία της 2ης Δημοτικής Κοινότητας (Δραγάτση 1Α- έναντι πλατείας Κοραή) στον Πειραιά.

“Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Θανάσης Διαβολάκης, υποψήφιος δήμαρχος και θα χαιρετήσουν υποψήφιοι και υποψήφιες αγωνιστές και αγωνίστριες που έχουν δώσει μάχες ενάντια στις περικοπές που έφεραν τα μνημόνια, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και στο Master plan της Cosco καθώς και αγωνιστές και αγωνίστριες του αντιφασιστικού κινήματος.

Πολίτες που παλεύουν για δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, μόνιμη εργασία και προσλήψεις, για λιμάνι δημόσιο με λαϊκό και εργατικό έλεγχο, για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν, μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, το λιμάνι, την πόλη μας. Θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι εργατικών σωματίων, επιτροπών κατοίκων και κινήσεων πολιτών” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδυασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Μαθητών από το Λανίτειο και Ζάννειο Λύκειο στο Δ. Πειραιά

Μαθητές από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού και το Ζάννειο Λύκειο Πειραιά, υποδέχθηκε  σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Οι Κύπριοι μαθητές φιλοξενούνται στον Πειραιά από παιδιά που φοιτούν στο Ζάννειο Λύκειο, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Αντίστοιχα οι Πειραιώτες μαθητές θα φιλοξενηθούν στη Λεμεσό[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει τη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει τη Τετάρτη 18-1 στις 16:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: «Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου μας, με τον αναπληρωτή του, για τη σύσταση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή  πλοίων  για το έτος 2017» ΘΕΜΑ 2ο: «Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *