«Ανθρωποι όπως ο Β. Μαρινάκης φέρνουν την ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο»

Το έργο και την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαίρει με ανακοίνωσή της η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού της Γλυφάδας. Αναλυτικά:
«Ανακοίνωση Διεύθυνσης Σχολής Γλυφάδας

Οι Σχολές είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι πολλά παιδιά από τις Σχολές και την Ακαδημία αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αλλά και σ’ ομάδες της Ευρώπης.

Αυτό μας δίνει δύναμη να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και πάντα με την βοήθεια του Ολυμπιακού να εκπληρώνουμε τους στόχους μας.

Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Ολυμπιακό και δεν τον επιλέξαμε απλά και μόνο λόγω της τεράστιας αποδοχής του στον πληθυσμό της χώρας. Τον επιλέξαμε από την πλευρά μας διότι έχει το καλύτερο Δίκτυο Σχολών, την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα και διότι είναι ένα ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός έχει Ηγέτη τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος επενδύει συνεχώς στο κλαμπ και πασχίζει να το ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στην ευρωπαϊκή λίστα. Καλοί είναι και οι στρατιώτες αλλά οι «μάχες» κερδίζονται από τους Στρατηγούς. Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι ευφυής και αποτελεσματικός Στρατηγός.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό έχει δεχτεί «πόλεμο» αλλά έχει κερδίσει όλες τις «μάχες». Κατηγορίες, λάσπη στον ανεμιστήρα, στημένα δημοσιεύματα. Στο τέλος όμως έλαμψε η αλήθεια. Εμείς θέλουμε αληθινούς ανθρώπους και ηγέτες και είμαστε υπέρ της ανάπτυξης μέσα από τα έργα και όχι μέσα από τα νούμερα. Αυτή την ανάπτυξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο την φέρνουν άνθρωποι όπως ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σχολή Γλυφάδας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητρ. Πειραιώς: “Ολυμπιακός και Πειραιάς είναι ένα…”

«Πλούτο για την περιοχή μας» χαρακτήρισε ο Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ «την ιδέα Ολυμπιακού και όσα αυτός πρεσβεύει» κατά τον Αγιασμό έναρξης των δραστηριοτήτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. «Είναι για όλους μας μια μοναδική και ανεπανάληπτη ευκαιρία» ανέφερε ο Σεβασμιώτατος, «να πραγματώνουμε το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’ σε όλα τα στάδια, τα[…]

Περισσότερα »

«Δεν μίλησα ποτέ για την απόλυση του Μπέντο» (video)

Δήλωση διάψευσης στο Olympiacos Tv έκανε ο Ταρίκ Ελιονούσι σχετικά με δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ της Νορβηγίας σύμφωνα με τις οποίες φερόταν να κριτικάρει αρνητικά τη διοίκηση της ΠΑΕ για το «διαζύγιο» με τον Πάουλο Μπέντο. «Είμαι εδώ γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Σχετικά με κάποιες δηλώσεις,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *