Αντωνάκου: Έμπρακτη στήριξη στα Σώματα Ασφαλείας κατά του ιού

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, ολοκληρώθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά η παράδοση ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής (μάσκες, γάντια και ατομικές και επιτραπέζιες συσκευασίες αντισηπτικού υγρού) σε υπηρεσίες και φορείς που το προσωπικό τους βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν υλικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, στα Τμήματα Τροχαίας Πειραιά και Κορυδαλλού, στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού, στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού και στον ΠΕΣΥΔΑΠ, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματικότερη προστασία της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου ανέφερε:

«Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Όπως έχει τονίσει και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης η συμβολή μας θα είναι συνεχής και άμεση για κάθε φορέα που διαπιστώνεται ανάγκη ενίσχυσής του, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε. Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και σε άλλες υπηρεσίες αλλά και με επανάληψη της ενίσχυσης σε υπηρεσίες αιχμής.

Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας γιατί καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έρχονται σε επαφή με χιλιάδες άτομα και εργάζονται με αυταπάρνηση για την εφαρμογή των μέτρων που μοναδικό στόχο έχουν τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και να καλέσω όλους τους πολίτες να επιδείξουν ατομική ευθύνη και κοινωνική αλληλεγγύη μένοντας στο σπίτι.

Εύχομαι σε όλους «Καλό Πάσχα» και είμαι σίγουρη ότι με συνεργασία και υπευθυνότητα θα προστατέψουμε την υγεία μας, θα ξεπεράσουμε την κρίση και σύντομα θα επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο B. Μιχαλολιάκος στις γειτονιές του Νέου Φαλήρου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,  συνοδευόμενος  από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε γειτονιές του Νέου Φαλήρου και συνομίλησε με κατοίκους.Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με  κατοίκους της περιοχής τόνισε: «Σταθήκαμε στο πλευρό των πολιτών και ιδιαίτερα στο πλευρό της εργαζόμενης και άνεργης μητέρας και δημιουργήσαμε δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς,[…]

Περισσότερα »

Π. Ε. Νήσων: Επίσκεψη στα τεχνικά έργα της Σαλαμίνας 

Τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη αλλά και όσα προγραμματίζονται στο νησί της Σαλαμίνας, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα υπό εκτέλεση έργα στη θέση Βουρκάρι (περιοχή Δημαρχείου) όπου έλεγξε την πρόοδο των εργασιών διαπιστώνοντας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *