Αντωνάκου: Οι πολίτες δικαιούνται καθαρούς και ασφαλείς δρόμους

Οι πολίτες δικαιούνται όμορφους, καθαρούς και ασφαλείς δρόμους και νησίδες, δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, με αφορμή τα εν εξελίξει έργα της Περιφέρειας Αττικής που αφορούν στην συντήρηση και την βελτίωση των οδικών αξόνων και βρίσκονται στην αρμοδιότητά της, συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Τα αποτελέσματα στις νησίδες θα είναι ορατά από το ‘21 καθώς θα τρέξει νέος διαγωνισμός, ενώ ένας άλλος που θα ξεκινήσει άμεσα αφορά στον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο και στις σήραγγες της λεωφόρου Παπανδρέου, τόνισε η κ. Αντωνάκου.

Επιπρόσθετα, έκανε λόγο για σταδιακή αποκατάσταση των φθαρμένων πινακίδων και για τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, σύμφωνα με σχετική μελέτη που διενεργεί η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας.

Κ. Πετούση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ο Γιάννης Μώραλης στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ”

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *