Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Σέιχ-Σου

Απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας  στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, Σέιχ Σου εξέδωσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, από τις 10 απόψε το βράδυ μέχρι τις 6.30 το πρωί της Τρίτης, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο τμήμα του δάσους, που περικλείεται από την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη.

Σύμφωνα με την απόφαση, έλεγχοι οχημάτων και πεζών θα γίνονται στην είσοδο του δάσους ενώ όσοι εντοπίζονται μέσα σε αυτό κατά τις ώρες απαγόρευσης, με εξαίρεση τα μέλη εθελοντικών οργανώσεων που συμμετέχουν στην πυροπροστασία, θα απομακρύνονται από τα περιπολικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ταυτόχρονα θα γίνεται και καταγραφή των πινακίδων κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στο δάσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννινα: Νέα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Η βροχή που πέφτει ασταμάτητα από την νύχτα, δημιουργεί νέα προβλήματα στο λεκανοπέδιο, αλλά και στις υποδομές του νομού Ιωαννίνων.  Στο Νησί των Ιωαννίνων ανέβηκαν τα νερά της λίμνης Παμβώτιδας και όπως περιγράφουν οι κάτοικοι, «σπίτια και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στον μόλο πνίγηκαν».  Στα προάστια Πεδινή, Νεοκαισάρεια, Μπάφρα και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *