Απαγόρευση μετακίνησης από και προς την επαρχία έως τις 27 Απριλίου

Την απαγόρευση μετακίνησης από και προς την επαρχία εξήγγειλε η Πολιτική Προστασία από τις 6.00 μ.μ. σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου έως και τις 27 Απριλίου.

Διπλάσιο πρόστιμο θα βαρύνει τους παραβάτες.

Στήνονται μπλόκα ελέγχου σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους, σε λιμάνια, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ν. Χαρδαλιάς, υπογράμμισε για μια ακόμη φορά πως ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού παραμένει ισχυρός και πως χρειάζεται η επιβολή των νέων μέτρων για την προστασία τόσο περιοχών όσο και πληθυσμών της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως η μετακίνηση για αναψυχή και εκδρομή κρίνεται καταχρηστική και θα επιφέρει 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 60 μέρες στους παραβάτες.

Από σήμερα στις 18:00 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία ξεκινά ελέγχους ενόψει της εξόδου του Πάσχα. Μπλόκα και έλεγχοι στα διόδια, στα αεροδρόμια, στους εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους εξόδου και στα λιμάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δικηγορικός Συλλόγος Πειραιά στο κτίριο της πρώην Ραλλείου

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης επισκέφθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» Α.Ε. Βασίλη Χανδακά και τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Πειραιά για πολεοδομικά θέματα Μιχάλη Γεωργιάκο,το κτίριο της πρώην Ραλλείου, σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του Δ.Σ.Π.με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου[…]

Περισσότερα »

Ανοιχτά της Πειραϊκής παρασύρθηκαν κομμάτια της πετρελαιοκηλίδας

Προς την πλευρά της Πειραϊκής παρέσυραν οι άνεμοι μεγάλα κομμάτια της πετρελαιοκηλίδας μετά τη βύθιση του αγκυροβολημένου μικρού δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» τα ξημερώματα της Κυριακής, με 2.570 τόνους καύσιμα, νοτιοδυτικά της Αταλάντης στον Σαρωνικό. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στη θαλάσσια περιοχή της Πειραϊκής πέντε μεγάλα αντιρρυπαντικά σκάφη ιδιωτικής εταιρείας καταβάλλουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *