Απάντηση του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στο «Λιμάνι της Αγωνίας»

Σε συνέχεια ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης «Λιμάνι της Αγωνίας», το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνει τα εξής:

«Τα στελέχη  του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά βρίσκονται ξεκάθαρα σε πανικό. Δεν εξηγείται αλλιώς η τακτική των τεσσάρων, πέντε μεταφερόμενων από εκδήλωση σε εκδήλωση στελεχών του κόμματος τους,  προκειμένου να δημιουργούν  ψευτο εντάσεις για να καλύψουν το πολιτικό τους κενό.

Δυστυχώς όλο αυτό υποκινείται από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς να δυναμιτίσουν εκδηλώσεις διαλόγου που διεξάγονται σε πολιτισμένο κλίμα.

Το γεγονός αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους 250 και πλέον δημότες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απολογισμού του Δήμου Πειραιά  για τη Β΄ Δημοτική Κοινότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και οι οποίοι δυσανασχέτησαν με αυτές τις κακόγουστες παραστάσεις.

Δυστυχώς για αυτούς στην τρίωρη εκδήλωση ήταν παρόντες εκπρόσωποι των πειραϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο είναι στη διάθεση των πολιτών,  ώστε να διακρίνουν οι ίδιοι ποιοι προκαλούν με προσβλητικές εκφράσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και μετά ζητούν και τα ρέστα ψευδόμενοι.

Αιδώς Αργείοι».

Σχετική είδηση 

Προπηλακισμούς καταγγέλλει το «Λιμάνι της Αγωνίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων Λυγιάς και Δάφνης Ναυπάκτου

Στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, συνεχίστηκαν με επιτυχία, το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, «ΟΙΚΟθέατρο» 2017, που διοργανώνει για 7η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε». Την Κυριακή (19/02), υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του Δημοτικού σχολείου Λυγιά Ναυπάκτου τάξη Β’ & Γ’  και του 1ου Δημοτικού σχολείου[…]

Περισσότερα »

15ο East MedYacht Show: 13 -18 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας

Της Γιώτας Φλώρου… Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της 16ης έκθεσης του ελληνικού επαγγελματικού yachting «EastMedYachtShow»,που θα διεξαχθεί στην Μαρίνα Ζέας από τις 13 έως τις 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, με κύριο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *