Απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της πώλησης των Ελληνικών Πετρελαίων

Σε σαρανταοκτάωρη απεργιακή κινητοποίηση κατά της πώλησης του 35% των Ελληνικών Πετρελαίων, που ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο, προχωρούν από σήμερα  Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον όμιλο.

Μάλιστα, για το Σάββατο το Πανελλήνιο σωματείο εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια είναι ήδη προγραμματισμένη νέα εικοσιτετράωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι η ιδιωτικοποίηση θα έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό πετρελαίου στην εγχώρια αγορά.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, Παναγιώτης Οφθαλμίδης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Συμεών Πεϊμανίδη τόνισε πως ξεπουλιέται μια εταιρία εθνικής και στρατηγικής σημασίας. Σημείωσε ακόμη πως υπάρχει περιθώριο για περεταίρω διάλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Τριανταφυλλίδης: Ένα Νοσοκομείο για 20.000 πρόσφυγες

Της Αγγελικής Νικολοπούλου… Για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο γενικό νοσοκομείο του Κιλκίς λόγω των αυξημένων περιστατικών νοσηλείας προσφύγων από τρία διαφορετικά hotspots της  ευρύτερης περιοχής αλλά και για την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου μίλησε στο Κανάλι 1 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Βασίλης Τριανταφυλλίδης. «Ο νομός Κιλκίς[…]

Περισσότερα »

Τζάνειο Νοσοκομείο: Λειτουργεί με τεράστια κενά στο ιατρικό προσωπικό

Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας θα έχει σε λίγο το Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, μετά τη συνεχιζόμενη άρνηση του υπουργείου Υγείας να ικανοποιήσει το αίτημα του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου για κάλυψη κενών θέσεων με επικουρικούς γιατρούς. Λόγω αποχωρήσεων ή συνταξιοδοτήσεων και με το δεδομένο ότι εδώ και τρεισήμισι περίπου χρόνια δεν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *