Απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της πώλησης των Ελληνικών Πετρελαίων

Σε σαρανταοκτάωρη απεργιακή κινητοποίηση κατά της πώλησης του 35% των Ελληνικών Πετρελαίων, που ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο, προχωρούν από σήμερα  Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον όμιλο.

Μάλιστα, για το Σάββατο το Πανελλήνιο σωματείο εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια είναι ήδη προγραμματισμένη νέα εικοσιτετράωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι η ιδιωτικοποίηση θα έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό πετρελαίου στην εγχώρια αγορά.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, Παναγιώτης Οφθαλμίδης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Συμεών Πεϊμανίδη τόνισε πως ξεπουλιέται μια εταιρία εθνικής και στρατηγικής σημασίας. Σημείωσε ακόμη πως υπάρχει περιθώριο για περεταίρω διάλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΔΥ: Πρεμιέρα με τους μισούς γιατρούς και προσωπικό

Άνοιξαν από σήμερα Τετάρτηγια τους ασφαλισμένους οι Μονάδες του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας, που αντικατέστησε τον ΕΟΠΥΥ. Η λειτουργία τους θα γίνεται με λιγότερους από τους μισούς γιατρούς σε σχέση με αυτούς του πρώην Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Πώς θα λειτουργούν οι μονάδες – Oι μονάδες υγείας λειτουργούν κατά[…]

Περισσότερα »

Αθήνα: Αύξηση κατά 28% των τουριστών τον Ιούλιο

Η θετική πορεία του ελληνικού τουρισμού συνεχίζεται και αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, με τα στοιχεία του πρώτου επταμήνου να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ανθεκτικότητα και τη δυναμική του, παρά τα μεγάλα προβλήματα που ανέκυψαν στη χώρα και την οικονομία της. Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία διεθνών αφίξεων Ιανουαρίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *