Αποθεώθηκε ο Βασίλης Δήμας στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης

10.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε γνωστός  ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης στο πλαίσιο της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο Βασίλης Δήμας ξεσήκωσε και μάγεψε το συγκεντρωμένο πλήθος με την καταπληκτική εμφάνιση του.
Ο γνωστός δημιουργός δεκάδων επιτυχιών και ραγδαία ανερχόμενος ερμηνευτής έχει ανεβάσει ψηλά τις μετοχές του στο εγχώριο μουσικό χρηματιστήριο.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του album ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί στη σκηνή του “Stage Live” στο πλευρό του Νίκο Μακρόπουλου και της Έλλης Κοκκίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο σεξ (Mέρος 2ο)

Γράφει η Μαΐρα… Ο άντρας Λέων αντλεί την σεξουαλική του διέγερση από το ναρκισσισμό του. δεν θα χάσει πολύ ώρα στα προκαταρκτικά και αρέσκεται στη λεκτική έκφραση. Δεν ενδίδει σε σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, αλλά είναι αρκετά υπερβολικός στις εκφράσεις του, κατά τη διάρκεια του σεξ. Το περιβάλλον που προτιμά για σεξ[…]

Περισσότερα »

Αστρολογικές προβλέψεις: Ζώδια, εκλείψεις 1ης και 16ης Σεπτεμβρίου

από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο. Σχόλιο για την Έκλειψη Η έκλειψη έχει πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτέμβρη 2016 στην 9ο21’ στο ζώδιο της Παρθένου. Εκτός από τον Ήλιο και την σελήνη που είναι στην ίδια μοίρα το ζώδιο της Παρθένου φιλόξενη τον Δια, ορθόδρομος και τον Έρμη και Β. Δεσμό της Σελήνης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *