Αποθεώθηκε ο Βασίλης Δήμας στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης

10.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε γνωστός  ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης στο πλαίσιο της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο Βασίλης Δήμας ξεσήκωσε και μάγεψε το συγκεντρωμένο πλήθος με την καταπληκτική εμφάνιση του.
Ο γνωστός δημιουργός δεκάδων επιτυχιών και ραγδαία ανερχόμενος ερμηνευτής έχει ανεβάσει ψηλά τις μετοχές του στο εγχώριο μουσικό χρηματιστήριο.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του album ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί στη σκηνή του “Stage Live” στο πλευρό του Νίκο Μακρόπουλου και της Έλλης Κοκκίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Πλανητικό Δελτίο από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου

Από τον αστρολόγο Γ.  Μπαρδόπουλο…  Για το Σάββατο 18/7, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του λέοντα, στις 8:55 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 17:50 συμπορεύεται με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα είναι θετικά φορτισμένη και από το πρωί όλα τείνουν σε ανάλογες θετικές εκπλήξεις, έτσι μπορείτε να[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια από 29/8 έως 4/9

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 29/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 10:02 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 11:50 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 18:08 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια και στις 21:35 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *