Αποθεώθηκε ο Βασίλης Δήμας στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης

10.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε γνωστός  ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης στο πλαίσιο της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο Βασίλης Δήμας ξεσήκωσε και μάγεψε το συγκεντρωμένο πλήθος με την καταπληκτική εμφάνιση του.
Ο γνωστός δημιουργός δεκάδων επιτυχιών και ραγδαία ανερχόμενος ερμηνευτής έχει ανεβάσει ψηλά τις μετοχές του στο εγχώριο μουσικό χρηματιστήριο.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο του album ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί στη σκηνή του “Stage Live” στο πλευρό του Νίκο Μακρόπουλου και της Έλλης Κοκκίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… από τις 18 έως τις 24 Απριλίου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 18/4, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 1:04 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 3:28 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, επτά λεπτά αργότερα η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 21:56 η Σελήνη[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… έως τις 25 Ιουλίου

Από τον Αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 19/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:19 έχει αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, στις 5:08 έχει την τελευταία φάση τετράγωνου του σεληνιακού κύκλου, εννέα λεπτά αργότερα έχει αντίθεση με το Άρη, στις 8:36 ο Ερμής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *