Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Θα κάψουμε όποιον τα βάλει μαζί μας

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου σε δημοσιογράφους. Ερωτηθείς για τη συνεχή και κλιμακούμενη προκλητικότητα των Τούρκων ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

«Όποιος τα βάλει με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πληρώσει πολύ μεγάλο κόστος. Και αυτό το γνωρίζουν οι γείτονες» φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους συντάκτες του πουργείου Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα.

Όπως εξήγησε υπάρχει δέσμη κλιμακούμενων ενεργειών σε περίπτωση που οι Τούρκοι επιχειρήσουν να παραβιάσουν κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αν αποπειραθουν να στείλουν ερευνητικό σκάφος εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Σχολίασε δε πως παρόλο που η τουρκική προκλητικότητα είναι απαράδεκτη, με αυτή δεν κατοχυρώνεται τίποτα. «Κατοχυρώνεις κάτι αν πατήσεις τα ποδάρια σου σε έδαφος. Όποιος όμως πατήσει σε έδαφος μας πρώτα θα τον…κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος είναι», διεμήνυσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: Καταγγέλλει εργοδοτική και κρατική βία σε βάρος των απεργών της COSCO

Βολές κατα πάντων εκτοξεύει το ΚΚΕ, με αφορμή τη σημερινή απεργία της Ένωσης Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ) στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ, καταγγέλλοντας προσπάθειες αμφισβήτησης του δικαιώματος στις κινητοποιήσεις του σωματείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ: «Μετά την αποτυχία της εργοδοσίας να κάμψει τον αγώνα των εργαζομένων στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *