Αρσένης: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα στην υγεία

Η κυβέρνηση εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και το παραδέχεται δημόσια, δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» με τον Νίκο Μπαρδούνια, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας με φόντο την υγειονομική κρίση και την υφιστάμενη κατάσταση στις ΜΕΘ σε συνδυασμό με τις προσλήψεις του μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

«Ένα δημόσιο σύστημα υγείας που θα λειτουργούσε σωστά, θα ενοχλούσε τους χαϊδεμένους της κυβέρνησης κλινικάρχες» τόνισε ο βουλευτής, διερωτώμενος γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει μισό δις ευρώ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την στιγμή που έχει δώσει 12 δις για κόκκινα δάνεια μέσω του σχεδίου «ΗΡΑΚΛΗΣ» και πάνω από 10 δις ευρώ για την υγειονομική κρίση του κορωνοΐού.

Επισήμανε μάλιστα, ότι μόλις 200 άτομα είναι αυτά που έχουν προστεθεί στο μόνιμο προσωπικό των νοσοκομείων από τις συνολικά 6.000 προσλήψεις που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση, συνυπολογίζοντας –όπως είπε- τις φετινές συνταξιοδοτήσεις και τις συμβάσεις που λήγουν και δεν ανανεώνονται.

Επιμέλεια Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραιτήθηκε ο Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Την παραίτησή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης με επιστολή του στον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη. Στην επιστολή του ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν πάρθηκαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού»,[…]

Περισσότερα »

Χρ. Σιμορέλης: Υπάρχουν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων…

«Το αφήγημα της ΝΔ για εκλογές έχει τελειώσει, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν διαβάζει σωστά τις δημοσκοπήσεις», υποστήριξε στο Κανάλι 1 ο βουλευτής Σύριζα Χρήστος Σιμορέλης, παραθέτοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων υπέρ της κυβέρνησης.    Σύμφωνα με τον κ. Σιμορέλη μπορεί η διαφορά μεταξύ Σύριζα-ΝΔ να βρίσκεται περίπου στο 7%, όμως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *