Αθήνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19 Ιανουαρίου για το μεταναστευτικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό πραγματοποιείται, κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Την εκδήλωση στηρίζουν πολλές πατριωτικές οργανώσεις όπως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, η Ομοσπονδία Ορθόδοξων και Πατριωτικών Σωματείων, η International Hellenic Association κ.α.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν τις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αρχής γενομένης από τις 22 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στις 19 Ιανουαρίου 2020, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, οι Έλληνες Ιδιοκτήτες της Πατρίδος μας, διατρανώνουμε την αντίθεση μας στον εποικισμό, στην παράνομη μετανάστευση και απαιτούμε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ !!!

Καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους, σωματεία, ομάδες facebook, απλούς πολίτες και όσους έχουν αληθινή επίγνωση και ανησυχία για το τεράστιο αυτό πρόβλημα που απασχολεί τον καθένα μας ξεχωριστά, θέτει σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλεια των οικογενειών και περιουσιών μας και αποτελεί ύψιστο θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχει καμία διάθεση προσωπικής προβολής και δεν επιθυμούμε την στήριξη κανενός κόμματος και κανενός ανθρώπου που θέλει να προβάλλει τον εαυτό του.

Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση – συλλαλητήριο στη Αθήνα είναι απαραίτητη για τους εξής λόγους:

1)   Θα εξασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

2)  Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

3)   Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4)   H επιτυχία μιας πολυπληθούς  συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5)   Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και τον καθένα συνάνθρωπο μας ΕΛΛΗΝΑ ξεχωριστά

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ φωνάζοντας –

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεαρός άρπαξε το όπλο αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να πυροβολεί

Συναγερμός σήμανε στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο από αστυνομικό κι αφού πυροβόλησε για εκφοβισμό, δραπέτευσε με αυτοκίνητο. Ο ίδιος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και για άγνωστους λόγους άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού[…]

Περισσότερα »

Επτά Έλληνες πολιτικοί της διασποράς στο Κανάλι Ένα 90.4

Η σημερινή μέρα δεν ήταν μεγάλη μόνο για τον Πειραιά που γιόρταζε τον Αγ. Νικόλαο, ο οποίος είναι προστάτης των ναυτικών και της Ναυτιλίας και φυσικά των λιμανιών. Ήταν μεγάλη και για το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 αφού είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *