Ατρόμητος Πειραιά: Κάρτες οικονομικής ενίσχυσης αντί Εισιτηρίων Διαρκείας

Σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εξαιτίας του κορωνοϊού ο Ατρόμητος Πειραιά έθεσε στη διάθεση των φιλάθλων του κάρτες οικονομικής ενίσχυσης, που αντικαθιστούν τα εισιτήρια διαρκείας. Στην περίπτωση, πάντως, που αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο και επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, έστω και σε ένα μικρό ποσοστό, τότε οι κάρτες θα χρησιμοποιηθούν ως Εισιτήρια Διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Καμινίων:

«Το ΔΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σας ενημερώνει ότι διατίθενται αριθμημένες οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Η έκδοση τους κρίθηκε σκόπιμη λόγω των ειδικών συνθηκών περιορισμένης παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο, ως αποτέλεσμα του ιού COVID-19, που δεν μας επιτρέπουν τη διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας.

Διευκρινίζουμε ότι οι συγκεκριμένες κάρτες, σε περίπτωση αλλαγής των παραπάνω συνθηκών, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως Εισιτήρια Διαρκείας.

Ευχαριστούμε για την ευγενική σας συνεισφορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: Καταργούνται τα παράβολα συμμετοχής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στη συνεδρίασή του Νο28 που έλαβε χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη τη συγκυρία και τη δύσκολη δοκιμασία με την πανδημία του κορονοϊού και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προσπάθειες όλων (ομάδων, αθλητών/τριών, προπονητών, παραγόντων και διαιτητών) αποφάσισε τα εξής:   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΠΕΔΑ 2019-2020 Λαμβάνοντας υπόψη[…]

Περισσότερα »

Εθνικός: Ξεμούδιασμα με νίκη απέναντι στο Μοσχάτο

Φιλικό παιχνίδι με το Μοσχάτο περιελάμβανε η επόμενη ημέρα  για τον Εθνικό μετά το 1-1 με τον Ηλυσιακό για το πρωτάθλημα της FootballLeague 2. Οι “Κυανόλευκοι” επικράτησαν με 2-1 με τον κ Χατζηαλέξη να χρησιμοποιεί τους παίκτες που δεν έπαιξαν καθόλου στο ματς της Κυριακής, καθώς και εκείνοι που έπαιξαν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *