Αυξημένη η κίνηση σε Λιμάνια ΚΤΕΛ Αεροδρόμια

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου σήμερα και αρχίζει να κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων από την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, παρατηρήθηκε από νωρίς το πρωί αυξημένη κίνηση κυρίως στα πρώτα διόδια.

Στις πτήσεις από και προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πληρότητες στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς ξεπερνούν το 80%, ενώ η επιβατική κίνηση είναι αυξητική σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Για αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και για ομαλότητα στις μετακινήσεις των επιβατών μίλησε στο Κανάλι Ένα ο Διοικητής του 1ου Λιμενικού Τμήματος Πειραιά Αριστοτέλης Γιαννιώτης.

Παράλληλα σημείωσε ότι η πληρότητα των πλοίων κατά μέσο όρο αγγίζει το 90%, ενώ σε κάποιους προορισμούς φτάνει το 100%.

Οι δηλώσεις του Διοικητή του 1ου Λιμενικού Τμήματος Πειραιά Αριστοτέλη Γιαννιώτη.

 

Αυξημένη κατά 10 % είναι σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες η κίνηση στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αθήνας σε Κηφισό και Λιοσίων.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος, σημείωσε ότι πάρα πολλοί εκδρομείς έχουν αναχωρήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ όπου χρειάζεται μπαίνουν έκτακτα δρομολόγια, με την Πελοπόννησο να είναι ο προορισμός που παρουσιάζει την μεγαλύτερη ζήτηση.

Εντούτοις, όπως επισήμανε, συνήθως ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορεί κάποιος επιβάτης μπορεί να βρει εισιτήριο.

Οι δηλώσεις του προέδρου των ΚΤΕΛ Σοφοκλή Φάτσιου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα της ΕΡΤ: Αύξηση της ξενοφοβίας στη Βρετανία

Ένα άσχημο φαινόμενο αναδύεται στην Βρετανία του Brexit. Οι ξενοφοβικές και ρατσιστικές επιθέσεις σε πολίτες Ευρωπαϊκών χωρών συνεχίζονται με αυξητική τάση. Η ΕΡΤ βρήκε ανάμεσα τους και Έλληνες που έχουν υποστεί τον ρατσισμό. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διστάζει ή δεν είναι πρόθυμη να το[…]

Περισσότερα »

Oι πολιτικές ηγεσίες δεν έχουν συναίσθηση του χρόνου

Από τον Χάρη Παυλίδη… Ο χρόνος- και δη ο πολιτικός χρόνος- επιταχύνεται στη κορύφωση της κρίσης. Το τελευταίο δωδεκάμηνο, κυρίως οι πέντε μήνες που ακολούθησαν των εκλογών, έδωσαν την ευκαιρία στο πολιτικό σύστημα να εκσυγχρονισθεί και στα κόμματα να ανανεωθούν. Κι ενώ ο πολιτικός κόσμος όφειλε να αξιοποιήσει την ευκαιρία,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *