Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Αυξημένη αναμένεται σήμερα παραμονή του Δεκαπενταύγουστου η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Όσοι και όσες πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης των πλοίων.

Για σήμερα από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 απόπλοι πλοίων, 13 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο. Χθες Τρίτη 13/8 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 24.779 επιβάτες, 3.949 οχήματα, 828 δίκυκλα και 890 φορτηγά, για διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Για τον Αργοσαρωνικό απέπλευσαν 38 πλοία με 6.819 επιβάτες, 676 ΙΧ οχήματα, 68 φορτηγά και 202 δίκυκλα. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 13 απόπλοι πλοίων με 6.961 επιβάτες, 1.293 ΙΧ οχήματα, 78 φορτηγά και 142 δίκυκλα. Από το Λαύριο αναχώρησαν 5 πλοία με 1.592 επιβάτες 450 ΙΧ οχήματα 39 φορτηγά και 50 δίκυκλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Greenpeace: Τοξικά μήλα σε δώδεκα χώρες και στην Ελλάδα!

Της Αγγελικής Νικολοπούλου… Ευρωπαϊκή μελέτη της Greenpeace σε δώδεκα χώρες στάθηκε η αφορμή για να αναδειχθεί το φαινόμενο της χρήσης εξαιρετικά βλαβερών για την υγεία συστατικών σε οπωρώνες μήλων και της Ελλάδας. Ανιχνεύθηκαν, σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, πέντε διαφορετικά είδη φυτοφαρμάκων και εντομοκτόνων, τα οποία είναι ιδιαιτέρως καρκινογόνα και μεταλλαξιογόνα. Τα εντομοκτόνα αυτά,[…]

Περισσότερα »

Έρχεται η δομημένη συνέντευξη στο Δημόσιο

Aνοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή της δομημένης συνέντευξης, η οποία θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο.   Την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης υπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, και Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.   Η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *