Αύξηση των επισκεπτών στα μουσεία τον Απρίλιο

Αύξηση 21,8% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας καταγράφηκε τον Απρίλιο εφέτος, ενώ σημειώθηκε και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 25% και των εισπράξεων κατά 19,9%.

Το α’ τετράμηνο, παρατηρείται αύξηση κατά 9,2% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 5,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 16,1%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 19,4%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου αυξήθηκε κατά 24,8% και οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 18,4%. Το α’ τετράμηνο, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 10,3% και κατά 11,1% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 14,4%.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πολιτιστική Ατζέντα της Πέμπτης… τι θα δείτε και πως θα διασκεδάσετε!

-Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  στο Βεάκειο  Θέατρο. Μαζί του είναι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή – Άννα Μαρία Μπιλίδα. Στις 21.30 -Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ δίνει[…]

Περισσότερα »

Τα ελληνικά Όσκαρ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Στα ελληνικά Οσκαρ που θα δοθούν στις 30 Μαρτίου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα παραβρεθεί η γαλλίδα ηθοποιός Φανί Αρντάν καθώς θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο για τη σημαντική συνεισφορά της στον κινηματογράφο. Την επομένη, 31 Μαρτίου η γνωστή ηθοποιός θα παραδώσει μαθήματα masterclass στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *