Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη Γερμανία τον Ιούλιο

Οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων στην αγορά της Γερμανίας σημείωσαν αύξηση κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Το ποσοστό της αύξησης άγγιξε το 4,7%.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την κούρσα της γερμανικής αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων επηρέασε θετικά η αύξηση της ζήτησης για τα μοντέλα τριών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Αξίζει να τονισθεί ότι και οι τρεις μάρκες με την υψηλότερη αυξητική τάση ανήκουν στη κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Ειδικότερα άνοδο του όγκου των πωλήσεων κατέγραψαν, η βρετανική μάρκα Land Rover, η ιαπωνική Lexus και η γερμανική BMW.

Οι πωλήσεις της Land Rover αυξήθηκαν κατά 44%, η Lexus κέρδισε 39% και οι πωλήσεις της BMW αυξήθηκαν κατά 32%.

Tον έβδομο μήνα της φετινής χρονιάς, στη γερμανική αγορά πωλήθηκαν 332.788 καινούργια αυτοκίνητα. Στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου της Ευρώπης, οι πωλήσεις των πετρελαιοκίνητων οχημάτων αυξήθηκαν κατά 7% για να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς 33%. Οι πωλήσεις αυτοκινήτων βενζίνης μειώθηκαν κατά 1,8%, με μερίδιο 58,2%.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον Ιούλιο, οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 1,2%, φθάνοντας τα 2,18 εκατ. οχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ferrari F12 Berlinetta Tour De France 64 (video)

Αυτή η Ferrari F12 Berlinetta είναι πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία για να επενδύσει κάποιος. Θα κατασκευαστεί σε πολύ λίγα κομμάτια και σίγουρα σε μερικά χρόνια από τώρα θα κοστίζει πολλά χρήματα παραπάνω. Ο λόγος για την Ferrari F12 Berlinetta Tour De France 64, η οποία φτιάχτηκε σε συνεργασία με την Francorchamps[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *