Χαρδαλιάς: Ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα

Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της προσπάθειάς μας, με την επαναφορά των περισσότερων δραστηριοτήτων. Έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στη νέα μας καθημερινότητα, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως σημείωσε, δεν βρισκόμαστε σε lockdown ώστε να είμαστε εδώ καθημερινά για ενημερώσεις. Πιστεύουμε ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε, αν η Πολιτεία συνεχίσει να λειτουργεί συντεταγμένα, όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα, όπως έκανε και η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών.

Εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως πλέον μετά από 72, σχεδόν καθημερινές από τις 16 Μαρτίου, ενημερώσεις, αυτές οι απευθείας μεταδόσεις τους για την εξέλιξη της πανδημίας σταματούν και θα είναι στο εξής γραπτές.

«Δεν ξεμπερδέψαμε από την πανδημία. Ο ιός εξακολουθεί να είναι κοντά μας και δεν σηκώνει παιχνίδια», ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε: «Ευτυχώς, αποφύγαμε να ζήσουμε εφιαλτικές καταστάσεις».

Ο υφυπουργός τόνισε πως «ήμασταν πάντα  ειλικρινείς, ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα».

Όπως τόνισε, καθώς η χώρα είναι τώρα στην τέταρτη εβδομάδα της β΄ φάσης άρσης των μέτρων, ο πρώτος κύκλος έκλεισε, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση κι επιφυλακή, οι κανόνες και η υπευθυνότητα στην καθημερινότητά μας πρέπει να τηρούνται.

 

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβρωμένη η πλάκα του Ιλισού: Υπήρχαν στοιχεία από την κατασκευή του τραμ

Γνωστά από την περίοδο των μελετών για την κατασκευή του μετρό και του τραμ ήταν τα προβλήματα της πλάκας του Ιλισού. Ωστόσο χρειάστηκε να μεσολαβήσουν σχεδόν 20 χρόνια ώστε, κατά τύχη, να εντοπιστούν οι σχετικές μελέτες και να γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματος! Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Χρήστος[…]

Περισσότερα »

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Μέχρι τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να υποβάλουν αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδοτούμενης μέσω ΕΣΠΑ φιλοξενίας των παιδιών σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και άλλες αντίστοιχες δομές. Η διαδικασία ξεκίνησε χθες Παρασκευή, οπότε και αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ όλες οι σχετικές προσκλήσεις, καθώς και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *