Χαρδαλιάς: Ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα

Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της προσπάθειάς μας, με την επαναφορά των περισσότερων δραστηριοτήτων. Έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στη νέα μας καθημερινότητα, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως σημείωσε, δεν βρισκόμαστε σε lockdown ώστε να είμαστε εδώ καθημερινά για ενημερώσεις. Πιστεύουμε ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε, αν η Πολιτεία συνεχίσει να λειτουργεί συντεταγμένα, όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα, όπως έκανε και η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών.

Εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως πλέον μετά από 72, σχεδόν καθημερινές από τις 16 Μαρτίου, ενημερώσεις, αυτές οι απευθείας μεταδόσεις τους για την εξέλιξη της πανδημίας σταματούν και θα είναι στο εξής γραπτές.

«Δεν ξεμπερδέψαμε από την πανδημία. Ο ιός εξακολουθεί να είναι κοντά μας και δεν σηκώνει παιχνίδια», ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε: «Ευτυχώς, αποφύγαμε να ζήσουμε εφιαλτικές καταστάσεις».

Ο υφυπουργός τόνισε πως «ήμασταν πάντα  ειλικρινείς, ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα».

Όπως τόνισε, καθώς η χώρα είναι τώρα στην τέταρτη εβδομάδα της β΄ φάσης άρσης των μέτρων, ο πρώτος κύκλος έκλεισε, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση κι επιφυλακή, οι κανόνες και η υπευθυνότητα στην καθημερινότητά μας πρέπει να τηρούνται.

 

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kινητοποιήσεις των εργαζόμενων στον “Ευαγγελισμό”

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό» εξαιτίας της έλλειψης των ειδικευομένων και εξειδικευόμενων γιατρών. Όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων παρατηρείται παντελής έλλειψη ειδικευομένων σε ορισμένα τμήματα, «αυξημένη νοσηρότητα στους νέους γιατρούς, λόγω της εντατικοποίησης της εργασίας που οδηγεί μερικούς ακόμα και σε παραίτηση», ενώ δεν τους χορηγούνται ρεπό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *