Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στον Κορυδαλλό

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο δήμο Κορυδαλλού, όπως είπε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Χουρσαλάς μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, καθώς ο δήμος είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή έναρξη των σχολείων ενώ είχε φροντίσει να έχει και μεγαλύτερο αριθμό καθαριστριών πέραν του προβλεπομένου, για να μην υπάρχει το παραμικρό έλλειμμα στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Ο κ. Χουρσαλάς, υπογράμμισε ότι φέτος ξεκίνησε να λειτουργεί στον Κορυδαλλό το νέο ειδικό σχολείο σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που αλλάζουν επίπεδο στην εκπαίδευση των παιδιών αυτών. «Ήταν κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μόλις φέτος καταφέραμε και το υλοποιήσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κορυδαλλού.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες για διαγωνισμούς εξπρές σχετικά με προσλήψεις που έγιναν στο δήμο τελευταία, ο κ. Χουρσαλάς ανέφερε ότι το χρονικό διάστημα που δόθηκε για την υποβολή των δικαιολογητικών ήταν μεν μικρό αλλά υποχρεωτικό, διότι οι προσλήψεις αφορούσαν καθαρίστριες στα σχολεία, ενώ το πράσινο φως από την κυβέρνηση για να προχωρήσουν οι προσλήψεις δόθηκε αργά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Γι’ αυτό, κατέληξε ο δήμαρχος, υποχρεωθήκαμε να έχουμε σφιχτές ημερομηνίες, όχι μονό εμείς αλλά και όλοι οι δήμοι, ακόμα και μεγαλύτεροι από τον Κορυδαλλό, για να προλάβουμε να έχουμε τις σχολικές καθαρίστριες στην ώρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eπιμνημόσυνη δέηση στο Mνημείο του Γ. Καραϊσκάκη

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά.  Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του[…]

Περισσότερα »

Μετά τα δικαστήρια κόλλησαν… Μετρό και Τραμ

Του Νίκου Παρασκευά… Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της Κυβέρνησης όχι μόνο για το θέμα των δικαστηρίων, για το οποίο φαίνεται ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει καταλάβει τίποτα, όπως δείχνει η απάντηση που έστειλε

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *