Χωρίς συμβεβλημένο παιδίατρο ΕΟΠΠΥ 27 νομοί

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Για την τραγική ανεπάρκεια του συστήματος υγειονομικής κάλυψης του πληθυσμού στην περιφέρεια, ειδικά στην ειδικότητα των παιδιάτρων, μίλησε στο Κανάλι Ένα η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ Άννα Μαστοράκου.

«Είκοσι επτά νομοί είναι χωρίς συμβεβλημένο παιδίατρο, ενώ έντεκα νομοί έχουν από έναν παιδίατρο», δήλωσε η κυρία Μαστοράκου.

Όπως ανέφερε, «το αρμόδιο υπουργείο απαντά ότι υπάρχει κάλυψη από τις τοπικές μονάδες υγείας, ωστόσο οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν επισκέψεις για να μπορέσουν να καλύψουν τα κενά του συστήματος».

Οι δηλώσεις της προέδρου της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ Άννας Μαστοράκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλληψη δύο λογιστών για εικονικές ασφαλίσεις

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, μετά από πολύμηνες έρευνες, διακριβώθηκε η εγκληματική δράση κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν συστηματικά σε εικονικές ασφαλίσεις ατόμων, ζημιώνοντας ασφαλιστικούς Φορείς του Δημοσίου. Στην υπόθεση ενέχονται δυο 36χρονες ημεδαπές, που διατηρούν λογιστικό γραφείο σε περιοχή της Αττικής και όπως πρόεκυψε προέβαιναν συστηματικά, έναντι χρηματικής αμοιβής, στην εικονική[…]

Περισσότερα »

Πόρισμα για Μάτι: Οι σοκαριστικοί διάλογοι ΕΛΑΣ – Πυροσβεστικής – Λιμενικού

Στελέχη που αναρωτιούνται αν η φωτιά της Νέας Μάκρης ήταν η ίδια με εκείνη του Νταού Πεντέλης, άλλα πέντε λεπτά αφού είχε περάσει τη Λ. Μαραθώνος, δεν είχαν ενημερωθεί, περιγράφονται στην εισαγγελική διάταξη για τη φονική ημέρα της 23ης Ιουλίου με τους 100 νεκρούς. Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν την αδυναμία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *