Τέλος η “Τράπεζα Πειραιώς” από Ρέντη και Σαλαμίνα

Νίκος Παρασκευά

Η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει 53 υποκατάστημα σε όλη τη χώρα στις επόμενες μέρες επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους κατοίκους δύο περιοχών του ευρύτερου Πειραιά: του Ρέντη και της Σαλαμίνας.

Γιατί στα καταστήματα που θα κλείσουν περιλαμβάνονται και εκείνα που λειτουργούν στις δύο αυτές περιοχές.

Να σημειωθεί ότι μετά την εξέλιξη αυτή οι κάτοικοι του Ρέντη θα πρέπει να κατεβαίνουν στον Πειραιά για να εξυπηρετηθούν ενώ οι Σαλαμινιώτες να μεταβαίνουν στο Πέραμα.

Το κατάστημα της Σαλαμίνας μέχρι τώρα λειτουργεί στον δρόμο που κατευθύνεται στα Παλούκια μετά τον κόμβο του Δημαρχείου, ενώ του Ρέντη στην πλατεία του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος: “Αναγκαία η αναδιάρθρωση του χρέους”

Μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναγκαία, διότι διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η επίλυση των προβλημάτων της χώρας κατά βιώσιμο τρόπο, δήλωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων του Λευκού Οίκου Τζέισον Φέρμαν στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. «Αυτή τη στιγμή, μία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι το πιο σημαντικό[…]

Περισσότερα »

Θεσπίζεται όριο ακατάσχετου για αγροτικές επιδοτήσεις

Η προστασία των επιδοτήσεων από κατασχέσεις έναντι χρεών πρόκειται άμεσα να θεσπιστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο πλαίσιο της ευρείας σύσκεψης που είχε στην Κομοτηνή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Συγκεκριμένα θα τεθεί όριο ακατάσχετου των επιδοτήσεων ως εξής: για επιδοτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ θα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *