Χρ. Γιαλουρίδης: Ενδιαφέρουσες οι συστάσεις της Βουλγαρίας προς τα Σκόπια

Με ενδιαφέρον βλέπει ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, τις συστάσεις της Βουλγαρίας προς τα Σκόπια πως εάν θέλει να γίνει πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι της Ελλάδας αλλά και της Βουλγαρίας, σημειώνοντας ότι μας απαλλάσσει και από τη δύσκολη θέση.

Μιλώντας στο Κανάλι 1 ο κ. Γιαλουρίδης εκτίμησε ότι θα αρθούν οι όποιες επιφυλάξεις της Βουλγαρίας, αφού στη χώρα ασκούν μεγάλη επιρροή ΗΠΑ και Γερμανία, οι οποίες και επιθυμούν διακαώς την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Τρεις οι λογαριασμοί του Γιάννου Παπαντωνίου στην Ελβετία”

Από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη αναφέροντας: «Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ελβετικές τράπεζες γνωστοποίησαν στις ελληνικές αρχές ότι υπάρχουν 3 λογαριασμοί στο όνομα του κ. Παπαντωνίου και της γυναίκας του». Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τον πρώην[…]

Περισσότερα »

Γ. Κουμουτσάκος: Η ισχυρότερη αποτροπή στην Άγκυρα είναι η ενότητα των Ελλήνων

«Οι συμμαχίες της χώρας, η έντονη διπλωματική δράση και η επιχειρησιακή ετοιμότητά της πρέπει να είναι η απάντησή μας. Πάνω από όλα όμως, η ισχυρότερη αποτροπή είναι η ενότητα και η αποφασιστικότητα των Ελλήνων», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *