Χρ. Μπουτσικάκης: Να επαναπατριστούν οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις

Οι ίσες ευκαιρίες και τα εφόδια για τους πολίτες του Πειραιά και των Νησιών, αποτελούν προτεραιότητα για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην ‘Α Πειραιά και Νήσων, Χριστόφορο Μπουτσικάκη, όπως δήλωσε στο Κανάλι Ένα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ανάπτυξη της πόλης μπορεί να προέλθει από το λιμάνι του Πειραιά ως τελικό προορισμό και όχι ως κέντρο διέλευσης των τουριστών, όπως επίσης με την καλύτερη διασύνδεση των νησιών και την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής.

Ακόμη μια παράμετρος που έθεσε ο  κ. Μπουτσικάκης για την ανάπτυξη της αγοράς του Πειραιά είναι ο επαναπατρισμός των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Χριστόφορου Μπουτσικάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για… την «καυτή πατάτα»

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Κουμουνδούρου, καθώς, από στρατηγικής πλευράς, υπερίσχυσε τελικώς το χειρότερο σενάριο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: να οδηγείται, πιθανότατα, η χώρα σε εκλογές, με την «καυτή πατάτα» των μέτρων, της αξιολόγησης και της συμφωνίας για την «προληπτική γραμμή πίστωσης» να βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Στον ΣΥΡΙΖΑ[…]

Περισσότερα »

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Αρνητική αναμένεται να είναι η στάση της κυβέρνησης στην πρόταση που κατέθεσε η ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τα capital controls και την υπογραφή του τρίτου προγράμματος διάσωσης, όπως είχε ήδη εξαγγείλει. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η κίνηση αυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται για να θολώσει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *