Χρ. Σπίρτζης: Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες δεν πρέπει να λύνονται στα δικαστήρια

«Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες ή οι γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που υπήρχαν στο παρελθόν και τακτοποιήθηκαν με το πρόσφατο θεσμικό πλαίσιο, δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή τη συζήτηση της αγωγής της TaxiBeat εναντίον του Θύμιου Λυμπερόπουλου.

«Δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλουμε και οι κλάδοι και οι εταιρείες να πηγαίνουν σε έναν εξορθολογισμό και σε έναν σεβασμό όλων των μερών και των συντελεστών κάθε κλάδου», σημείωσε.

Ερωτηθείς για το αν θα αναλάβει και άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες για παρεμβάσεις στο νόμο που ήδη ρυθμίζει την αγορά, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι δε χρειάζονται.

«Το μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου και των αυτοκινητιστών και των εταιρειών διαμεσολάβησης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την ποιότητα της Αστικής Μεταφοράς, το αν τηρούν όλη τη νομοθεσία, είτε είναι οι αυτοκινητιστές, είτε είναι οι εταιρείες», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κεντροαριστερά: Αιχμές όλων εναντίον όλων

Την μάχη του δεύτερου γύρου, δίνουν οι υποψήφιοι αρχηγοί της Κεντροαριστεράς, με τα …μαχαίρια να βγαίνουν όσο πλησιάζουμε προς το στήσιμο της κάλπης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αιχμές μεταξύ συνυποψηφίων δίνουν και παίρνουν, με αφορμή την προοπτική «διπλοθεσίας»,τις καθυστερήσεις κ.ο.κ. Ευθεία επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε για παράδειγμα[…]

Περισσότερα »

Γ. Πάλλης: Η κυβέρνηση θα φροντίσει για την ουσιαστική δικαίωση των πολιτών

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση… «Η κυβέρνηση θα δει τον δημοσιονομικό χώρο που έχει και θα φροντίσει για την ουσιαστική δικαίωση των πολιτών», δήλωσε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία»

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *