Χρ. Σπίρτζης: Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες δεν πρέπει να λύνονται στα δικαστήρια

«Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες ή οι γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που υπήρχαν στο παρελθόν και τακτοποιήθηκαν με το πρόσφατο θεσμικό πλαίσιο, δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή τη συζήτηση της αγωγής της TaxiBeat εναντίον του Θύμιου Λυμπερόπουλου.

«Δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλουμε και οι κλάδοι και οι εταιρείες να πηγαίνουν σε έναν εξορθολογισμό και σε έναν σεβασμό όλων των μερών και των συντελεστών κάθε κλάδου», σημείωσε.

Ερωτηθείς για το αν θα αναλάβει και άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες για παρεμβάσεις στο νόμο που ήδη ρυθμίζει την αγορά, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι δε χρειάζονται.

«Το μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου και των αυτοκινητιστών και των εταιρειών διαμεσολάβησης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την ποιότητα της Αστικής Μεταφοράς, το αν τηρούν όλη τη νομοθεσία, είτε είναι οι αυτοκινητιστές, είτε είναι οι εταιρείες», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Marc: Θετικό το 64% στην πορεία της κυβέρνησης

Θετικά και μάλλον θετικά βλέπει το 64% την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης, έναντι 31,4% που τη βλέπει αρνητικά και μάλλον αρνητικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Marc για την «Εφημερίδα των Συντακτών». Στο ερώτημα «σας ικανοποίησε ή όχι το έως τώρα αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους μας»[…]

Περισσότερα »

Α. Αλαβάνος: Οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο τον εξευτελισμό και τις προσβολές

[soundcloud params=”auto_play=true&show_comments=true&color=0ac4ff”]https://soundcloud.com/theodore-papan/alekos-alavanos-28-martiou[/soundcloud] Της Κωνσταντίνας Πετούση… Τα εγκαίνια των γραφείων του Σχεδίου Β πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά, στην οδό Δραγάτση 2-4 και Κολοκοτρώνη. Ο Αλέκος Αλαβάνος επικεφαλής της κίνησης κατά τον χαιρετισμό του, επικεντρώθηκε στην στάση των κομμάτων απέναντι στους δανειστές αλλά και στον ελληνικό λαό. Για το Πειραιά Στην τοποθέτησή του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *