Χρ. Συρμαλένιος: Αντιφατικές οι δηλώσεις της ΝΔ σε φορολογία και επενδύσεις

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν βγήκαν τώρα στην πολιτική ζωή του τόπου, εάν θα εφαρμόσει διαφορετική πολιτική θα φανεί στην πράξη» τόνισε μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, ο επανεκλεγείς βουλευτής του Σύριζα Χρήστος Συρμαλένιος.

Ο ίδιος έκανε λόγο για αντιφατικές δηλώσεις από την πλευρά της ΝΔ τόσο σε θέματα φορολογίας και επενδύσεων όσο και σε μέτρα ελάφρυνσης.

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει την επόμενη μέρα στον Σύριζα και την μετεξέλιξη του κόμματος στο πλαίσιο μιας μεγάλης προοδευτικής δημοκρατική παράταξης, χαρακτήρισε εγκληματική την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να μην ψηφίσει την απλή αναλογική, γεγονός που –όπως είπε- επέτρεψε την αυτοδυναμία στη ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Bank of America: Η διάλυση της ευρωζώνης θα έπληττε τη Γερμανία

Eάν διαλυόταν η Ευρωζώνη, το νέο μάρκο θα ανατιμόταν κατά 15% και αυτό θα είχε συνέπειες στις γερμανικές εξαγωγές, αφού τα γερμανικά προϊόντα θα γινόταν κατά πολύ ακριβότερα, σύμφωνα με έκθεση της Bank of America, η οποία δημοσιεύεται στoν γερμανικό Τύπο (εφημερίδα “Die Welt”, περιοδικό “Focus”). Βέβαια, όπως αναφέρεται, επί[…]

Περισσότερα »

Ενιαίος τρόπος πρόσβασης σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Στη δημιουργία, για πρώτη φορά, ενιαίου τρόπου πρόσβασης σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται από δημόσιους, αλλά και ιδιωτικούς φορείς, προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, με τον τρόπο αυτόν οι πολίτες θα απαλλαγούν από την υποχρέωση να πηγαίνουν στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και σε ιδιωτικές,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *