Χρ. Τσιλιγκίρη: Να ενισχύσουμε την εργασία και την ασφάλεια στον Πειραιά

Η εργασία, η ασφάλεια και το περιβάλλον, είναι οι 3 βασικοί πυλώνες που πρέπει να ενισχύσουμε, τόνισε στο Κανάλι 1 η υποψήφια βουλευτής ΝΔ στη ‘Β Πειραιά και Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Όπως σημείωσε, ήπια μορφή ανάπτυξης μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας, ανάπλαση της περιοχής και θα συμβάλουν εν γένει στην τοπική ανάπτυξη.

«Εάν δεν είχα όραμα δεν θα πολιτευόμουν, χρειάζεται υπομονή, ξεκινάμε από τα μικρά για να πάμε στα μεγάλα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση N. Κοτζιά με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του

Την φιλία και την υποστήριξη της Ελλάδας στον παλαιστινιακό αγώνα επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από τη Ραμάλα, όπου πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη. «Είμαστε παλιοί φίλοι και υπήρχε πάντα αμοιβαία αλληλεγγύη μεταξύ μας» δήλωσε ο κ. Κοτζιάς μετά τη συνάντηση με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του, Ριάντ Αλ- Μάλκι,[…]

Περισσότερα »

H απάντηση του υπ. Εργασίας στον Κ. Μητσοτάκη για τη «Σχεδία»

Στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας, σχετικά με ανάρτηση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *