Χρ. Τσιλιγκίρη: Να ενισχύσουμε την εργασία και την ασφάλεια στον Πειραιά

Η εργασία, η ασφάλεια και το περιβάλλον, είναι οι 3 βασικοί πυλώνες που πρέπει να ενισχύσουμε, τόνισε στο Κανάλι 1 η υποψήφια βουλευτής ΝΔ στη ‘Β Πειραιά και Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Όπως σημείωσε, ήπια μορφή ανάπτυξης μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας, ανάπλαση της περιοχής και θα συμβάλουν εν γένει στην τοπική ανάπτυξη.

«Εάν δεν είχα όραμα δεν θα πολιτευόμουν, χρειάζεται υπομονή, ξεκινάμε από τα μικρά για να πάμε στα μεγάλα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Ντάισελμπλουμ: Aπαραίτητος ο δρόμος της λιτότητας

Την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα στην εφαρμογή του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας της, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι προκλήσεις παραμένουν.Αναφορικά με την πρώτη αξιολόγηση, είπε ότι οι συζητήσεις είναι αρκετά εποικοδομητικές και τόνισε[…]

Περισσότερα »

Πολιτική αποδοκιμασία Κουβέλη σε Ψαριανό – Οικονόμου

Σε πολιτική αποδοκιμασία για την απουσία των βουλευτών Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου προχώρησαν κύκλοι της Δημοκρατικής Αριστεράς, σχολιάζοντας την απουσία τους από τη διαδικασία της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως η συνολική παρουσία της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ απέδειξε την πρόθεση να αποκρούσουν τις νεοφιλελεύθερες εμμονές της κυβέρνησης,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *