Χρ. Βρεττάκος: Απομάκρυνση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων με σαφές χρονοδιάγραμμα

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και νομοθέτηση για την απομάκρυνση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων με σαφές χρονοδιάγραμμα, ζήτησε ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος από τους βουλευτές της Β’ Πειραιά, κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από κάλεσμα της δημοτικής Αρχής, με αφορμή την έντονη δυσοσμία που εντοπίστηκε εκ νέου τις τελευταίες ημέρες στην Δραπετσώνα αλλά και τον ευρύτερο Πειραιά.

«Δεν είμαστε κατά των βιομηχανιών, αλλά δεν μπορούν να δραστηριοποιούνται εντός του οικιστικού ιστού θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών», τόνισε ο κ. Βρεττάκος μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά και Κωνσταντίνας Πετούση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο επίκεντρο των εργασιών η ανάδειξη της Ηετιώνειας Πύλης

Συνάντηση εργασίας είχε στην Π.Ε. Πειραιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης με την προϊσταμένη της ΚΣΤ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Στέλλα Χρυσουλάκη και στελέχη της ίδιας υπηρεσίας. Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, μεταξύ άλλων, για τα εξής θέματα: 1) Η πορεία των αρχαιολογικών εργασιών για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *