Χρ. Βρεττάκος: Απομάκρυνση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων με σαφές χρονοδιάγραμμα

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και νομοθέτηση για την απομάκρυνση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων με σαφές χρονοδιάγραμμα, ζήτησε ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος από τους βουλευτές της Β’ Πειραιά, κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από κάλεσμα της δημοτικής Αρχής, με αφορμή την έντονη δυσοσμία που εντοπίστηκε εκ νέου τις τελευταίες ημέρες στην Δραπετσώνα αλλά και τον ευρύτερο Πειραιά.

«Δεν είμαστε κατά των βιομηχανιών, αλλά δεν μπορούν να δραστηριοποιούνται εντός του οικιστικού ιστού θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών», τόνισε ο κ. Βρεττάκος μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά και Κωνσταντίνας Πετούση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία αφού επί 45 εγκύρων ψηφοδελτίων υπέρ του ήταν τα 40, επανεξελέγει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά ο Γιώργος Δαβάκης. Αντιπρόεδρος εξελέγει η Πασχαλίνα Καλαγιά που προτάθηκε από τη μείζονα μειοψηφία σύμφωνα με τον νόμο, με 30 ψήφους υπέρ, 12 λευκά και 3 άκυρα, γραμματέας ο Νίκος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *