Χρ. Βρεττάκος: Διαχρονικές οι ευθύνες για τις οσμές στην Δραπετσώνα

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Σύσκεψη με τους βουλευτές της ‘Β Πειραιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 7 το απόγευμα έπειτα από κάλεσμα του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της έντονης δυσοσμίας που υπάρχει στην Δραπετσώνα αλλά και τον ευρύτερο Πειραιά.

«Η κατάσταση είναι καθημερινή εδώ και τρία χρόνια, το Αστεροσκοπείο κατόπιν σύμβασης που έχουμε συνάψει κάνει μετρήσεις και μας ενημέρωσε για μεγάλες συγκεντρώσεις βενζολίου» δήλωσε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά και Κωνσταντίνας Πετούση, ο κ. Βρεττάκος, αφήνοντας αιχμές για τις δύο βιομηχανίες που βρίσκονται στην περιοχή.

«Οι ευθύνες είναι διαχρονικές, οι κυβερνήσεις δεν είχαν τη βούληση να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα» υπογράμμισε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι πρέπει να τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης των βιομηχανικών μονάδων.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: 1ο Βραβείο Προώθησης της Επιχειρηματικότητας

Το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Προώθηση του Επιχειρηματικού Πνεύματος» στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Προώθησης της Επιχειρηματικότητας έτους 2018,  για τη στρατηγική στον τομέα της γαλάζιας ανάπτυξης

Περισσότερα »

“Να ενδυναμώσει ο Θεός τους εκπαιδευτικούς της πατρίδας μας”

Να ενδυναμώσει ο Θεός τους εκπαιδευτικούς της πατρίδας μας ώστε να αποκτήσουν πνεύμα αυτοθυσίας, αλτρουϊσμού και κοινωνικής προσφοράς, ευχήθηκε με δηλώσεις του στο ΚΑΝΑΛΙ 1 με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό για τη σχολική περίοδο 2014-2015 στα εκπαιδευτήρια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *