Χριστουγεννιάτικες γιορτές ελπίδας στο Μάτι

Ενάμιση χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15 Δεκεμβρίου) σειρά εορταστικών και πολιτιστικών δράσεων για τα παιδιά της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Μαρίνας και το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, θα συναντήσουν μεταξύ άλλων τον Άγιο Βασίλη που θα τους προσφέρει δώρα και γλυκίσματα, θα συμμετάσχουν σε εικαστικά εργαστήρια, θα παρακολουθήσουν κινηματογραφικές παιδικές ταινίες και θα χορέψουν σε εορταστικούς ρυθμούς.

Για τις εκδηλώσεις έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του το ξενοδοχείο ΜΑΤΙ.

Επίσης, το απόγευμα της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου, θα φωταγωγηθούν δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα από τον Δήμο Μαραθώνα και την Περιφέρεια Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσφυγή του ΠΦΣ κατά του ασφαλιστικού

Κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακυρώσεως του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κατά του Ασφαλιστικού. Ο ΠΦΣ αιτείται την ακύρωση της υπουργικής απόφασης με την οποία γίνεται ο προσδιορισμός της βάσης υπολογισμού ασφαλιστικών εισφορών αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών από 1η Ιανουαρίου 2017. «Η ακύρωση της προσβαλλόμενης υπουργικής αποφάσεως αποτελεί[…]

Περισσότερα »

15 τουρκικές παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο

Σε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν την Παρασκευή τουρκικά αεροσκάφη σε Βορειοανατολικό Αιγαίο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τα τρία συνολικά αεροσκάφη (δύο F-16 τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και ένα CN-235) προέβησαν επίσης σε δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *