Δ. Καρύδης στο Κανάλι Ένα: Έως το τέλος του 2022 το Μετρό στον Πειραιά

 

 

Για τις μεγάλες αναπλάσεις που είναι σε εξέλιξη στο Μικρολίμανο και στο πρώην εργοστάσιο «Παπαστράτος» και τα σημαντικά οφέλη που θα έχουν οι Πειραιώτες, μίλησε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πειραιά, Δημήτρης Καρύδης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό αντίστοιχων αναπλάσεων σε Καμίνια, Αγία Σοφία αλλά και στην Πειραϊκή.

Ο κ. Καρύδης μίλησε για την υλοποίηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με στόχο τη μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου, την ανάπτυξη εναλλακτικών μετακινήσεων και αξιοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και σταθερής τροχιάς.    

«Τα επόμενα χρόνια ο Πειραιάς θα είναι πολύ διαφορετικός από ότι είναι σήμερα», είπε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πειραιά, σημειώνοντας ότι «σε ενάμιση χρόνο θα έρθει το μετρό στην πόλη, η οποία θα γίνει ένας μεγάλος συγκοινωνιακός κόμβος, ενώ σε λίγο αναμένουμε και το τραμ».

Ακόμη επισήμανε ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνονται από τον ΕΟΔΥ rapid tests έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχείρηση «σκούπα» Δήμου Πειραιά -ΕΛ.ΑΣ

Περισσότεροι από επτά τόνοι παράνομων προϊόντων κατασχέθηκαν στον Πειραιά, σε μια ακόμη κοινή επιχείρηση-«σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά και τη συμβολή εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου. Η συντονισμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε στην πλατείες Ιπποδαμείας και Οδησσού, στις οδούς Αλιπέδου και Κολοκοτρώνη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *