Δ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Έκτακτο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία

Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικά περίοδο, όσοι/ες χρειάζονται αίμα χρειάζονται τη στήριξή μας και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ουσιαστικό δείγμα στήριξης και αλληλεγγύης.

Έτσι, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό», απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια για τη συγκέντρωση μονάδων αίματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται στην χώρα μας λόγω της πανδημίας covid- 19.

O Δήμος προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί: στις 13,14 και15 Απριλίου 2020 , 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου – Ελ. Βενιζέλου 200) στην κινητή μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικό».

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με προγραμματισμένα ραντεβού, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Για την δήλωση ενδιαφέροντος και το κλείσιμο ραντεβού επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 4315337- 210 4633489- 210 4006658 εσωτ. 102

ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ- ΔΙΝΩ ΕΛΠΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Γιάννης Μώραλης για τη θητεία του Παναγιώτη Τζαμαργιά

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Παναγιώτη Τζαμαργιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κύριο Παναγιώτη Τζαμαργιά για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για τη[…]

Περισσότερα »

Δούρου:Χρειάζεται νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων

Επιστολή που απευθύνεται στους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια της Περιφέρειας Αττικής για ένα νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων απέστειλε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Μεταξύ άλλων, η κ. Δούρου σημειώνει πως το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων έχει καταστεί μήτρα παραγωγής σκανδάλων, απειλεί την υγεία των πολιτών και καταστρέφει το περιβάλλον. Η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *