Δ.Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Οι κοινωνικές δομές στο πλευρό των πολιτών

Για τις ενέργειες που πραγματοποιεί υπέρ των οικονομικά αδύναμων πολιτών, τις ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, ενημέρωσε με ανακοίνωση του ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους δημότες να σταθούν δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

Η ανακοίνωση

Σε μία πραγματικά εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για όλους και όλες μας, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις, να εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό των αδύναμα κοινωνικά συμπολιτών μας.

Οι εργαζόμενοι στο κοινωνικό συσσίτιο συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να μαγειρεύουν αδιάλειπτα για τους 180 ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Παράλληλα, αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι διανομές στους 400 συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που υποστηρίζουν και αγωνίζονται να ανταποκριθούν σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.

Ας μην αφήσουμε τον φόβο να μας απομονώσει. Στεκόμαστε δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη. Δεν αφήνουμε στην άκρη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανθρώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διανομή στους Δήμους της Β΄ Πειραιά πορτοκαλιών και ακτινιδίων

Το πρόγραμμα διανομής οπωροκηπευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά άρχισε, ξανά, μετά από ολιγοήμερη διακοπή, με την διάθεση συνολικά 116 τόνων πορτοκαλιών και ακτινίδιων στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά (Νίκαια- Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Κερατσίνι- Δραπετσώνα, Πέραμα και κορυδαλλός). Ειδικότερα, σήμερα, διανεμήθηκαν 96 τόνοι πορτοκάλια στους παραπάνω Δήμους, ανάλογα με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *