Δ. Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Συγκινητική η ανταπόκριση για την αιμοδοσία

“Μένουμε σπίτι, αλλά βγαίνουμε για να προσφέρουμε αίμα και να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη”.

Η προτροπή του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας γίνεται πράξη από νωρίς  το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, στην πλατεία Κύπρου, από δεκάδες κατοίκους της περιοχής.

Η ανταπόκριση των δημοτών είναι συγκινητική, καθώς πολλά είναι τα ραντεβού που έχουν κλειστεί για αιμοδοσία. Οι κάτοικοι της πόλης στηρίζουν έτσι έμπρακτα την προσπάθεια για τη συγκέντρωση μονάδων αίματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται στη χώρα μας λόγω της πανδημίας covid- 19.

Υπενθυμίζεται πως την αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό».

Στο Κέντρο Αιμοληψίας της κινητής μονάδας «Οδυσσέας», το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό λαμβάνει ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για τους προσφέροντες αίμα, οι οποίοι ενεργά στηρίζουν τους συμπολίτες και δείχνουν για άλλη μια φορά το πρόσωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί αύριο Μ. Τρίτη και μεθαύριο Μ. Τετάρτη, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Όσοι/ες ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 4615337- 210 4633489- 210 4006658 εσωτ. 102 (ώρες επικοινωνίας καθημερινά: 9 π.μ. – 2 μ.μ.).

Οι εθελοντές αιμοδότες θα ενημερώνονται στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές για τον τρόπο μετάβασής τους στον χώρο της αιμοδοσίας και για το ποια άδεια κυκλοφορίας και αιτιολογία χρειάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διανομή στους Δήμους της Β΄ Πειραιά πορτοκαλιών και ακτινιδίων

Το πρόγραμμα διανομής οπωροκηπευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά άρχισε, ξανά, μετά από ολιγοήμερη διακοπή, με την διάθεση συνολικά 116 τόνων πορτοκαλιών και ακτινίδιων στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά (Νίκαια- Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Κερατσίνι- Δραπετσώνα, Πέραμα και κορυδαλλός). Ειδικότερα, σήμερα, διανεμήθηκαν 96 τόνοι πορτοκάλια στους παραπάνω Δήμους, ανάλογα με[…]

Περισσότερα »

Χρ. Βρεττάκος: Για την εξαίρεση της περιοχής των πρώην Λιπασμάτων

“Σημαντική νίκη” χαρακτήρισε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος την εξαίρεση της περιοχής των πρώην Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα από τη νέα σύμβαση παραχώρησης του Δημοσίου στον ΟΛΠ. Μιλώντας σήμερα στο “Κόκκινο”, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια ανάπτυξης της περιοχής, ανακοινώνοντας τη διενέργεια τον επόμενο μήνα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *