Δ. Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Συγκινητική η ανταπόκριση στην προσφορά αίματος

Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και του Συλλόγου Εργαζομένων, του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του Π.Γ.Ν. «Αττικό», για να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε όσους και όσες το έχουν ανάγκη.

Μέσα σε τρεις μόλις ημέρες και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι δημότες έστειλαν το ελπιδοφόρο και συγκινητικό μήνυμα ότι: και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η ανθρωπιά και η συμπαράσταση στον διπλανό μας, θα μας βοηθήσουν να βγούμε νικητές από αυτή τη μεγάλη μάχη.

Στο Κέντρο Αιμοληψίας της κινητής μονάδας «Οδυσσέας» που στήθηκε στην πλατεία Κύπρου, το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και μέτρα για τους προσφέροντες αίμα, βοήθησε στα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία με επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους με αίσθημα εθελοντισμού, αλτρουισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό.

Όπως τόνισε «σε αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε την κοινωνική αλληλεγγύη και τη δύναμη του “εμείς”. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει την προσπάθεια να βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επισκευή και συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου Κορυδαλλού «Θεόδωρος Πούτος»

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος)», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Γιώργος Μακρυνός. Το έργο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από[…]

Περισσότερα »

Χωρίς νερό απόψε Αιγάλεω Κορυδαλλός Νίκαια Αγ. Βαρβάρα

Χωρίς νερό θα μείνουν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης έως τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, περιοχές των Δήμων Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Νίκαιας και Αγίας Βαρβάρας, λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Αναλυτικά, πρόκειται για τους δήμους: Αιγάλεω – Κορυδαλλού – Νίκαιας – Αγίας Βαρβάρας, που περικλείονται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *