Δ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Συνεχίζεται η ανυπόφορη δυσοσμία

Η γνώριμη, έντονη, δυσάρεστη οσμή επέστρεψε σήμερα Τετάρτη νωρίς το πρωί στην πόλη, κάνοντας τη ζωή των κατοίκων ανυπόφορη, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Πολλά ήταν τα παράπονα από γονείς και εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, που απευθύνθηκαν τηλεφωνικά στον Δήμο.

Ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, έσπευσαν στον χώρο του σχολείου, όπου η κατάσταση, για άλλη μία φορά, ήταν απελπιστική.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους δασκάλους του σχολείου να μην επιτρέψουν στα παιδιά να βγουν στο προαύλιο είτε για διάλειμμα είτε για το μάθημα της γυμναστικής.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, προκειμένου το σχολείο να παραμείνει κλειστό αύριο Πέμπτη, εφόσον η ανυπόφορη αυτή κατάσταση συνεχιστεί.

“Καλούμε τους αρμόδιους και υπεύθυνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Δεν πάει άλλο”, τονίζει ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπ. Εσωτερικών: Στήριξη της κυβέρνησης στις περιφέρειες

Την βούληση της κυβέρνησης και του υπουργείου Εσωτερικών να στηριχθεί με όλες τις δυνάμεις η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, εξέφρασε στους νεοεκλεγέντες περιφερειάρχες, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Περισσότερα »

Νέες περικοπές στη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοικήσης

Του Αλέξανδρου Τσάκου… Νέες περικοπές της τάξεως του 10% στην χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2017 που κατατέθηκε στην Βουλή με αποτέλεσμα τη δυσκολία στην παροχή των υπηρεσιών  που προσφέρουν οι Δήμοι στου δημότες τους. “Η πολιτεία συνεχίζει τις περικοπές χρηματοδότησης στην αυτοδιοίκηση με στόχο να κλείσουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *