Κλείνουν τα πάρκα Σελεπίτσαρι – Λιπάσματα και Πρέσσοφ

Τις τελευταίες μέρες ορισμένοι -στο Δήμο Κερατσινίου- που ακόμη δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος και την κρισιμότητα των στιγμών έχουν μετατρέψει το ” Μένουμε Σπίτι” σε “Πάμε Πάρκο” με αποτέλεσμα στα τρία πάρκα του δήμου να επικρατεί το αδιαχώρητο.

Έτσι ο δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος με ανακοίνωση βάζει λουκέτο στους χώρους αυτούς προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στην ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά εκατοντάδων πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας:

“Συνδημότες, συνδημότισσες,

Μετά την απόφαση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για απαγόρευση των δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων με συμμετοχή 10 ή περισσότερων ανθρώπων, αλλά και περιορισμούς στις μετακινήσεις εκτός οικίας, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας θα προχωρήσει στο κλείσιμο των δημοτικών πάρκων (Σελεπίτσαρι, Λιπάσματα, Πρέσσοφ) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Η δύσκολη αυτή απόφαση ελήφθη επειδή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου στα δημοτικά πάρκα.

Γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους μετάδοσης του ιού και αντίκειται στις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας που ασχολείται με την αντιμετώπιση της επιδημίας. Οι ημέρες αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον καθένα ατομικά και την κοινωνία μας ολόκληρη. Όλοι και όλες μας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Να βάλουμε το προσωπικό και το δημόσιο καλό, πάνω από μικρές στιγμές χαλάρωσης.

Η απόφαση αυτή θα επανεξεταστεί, για ενδεχόμενο κλείσιμο των δημοτικών πάρκων για περισσότερες ημέρες. Με μεγάλη ψυχραιμία και πειθαρχία μένουμε σπίτι, όχι μονάχα από αίσθημα ατομικής ευθύνης. Αλλά από συνειδητή επιλογή υπεράσπισης της κοινωνίας.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας
Χρήστος Βρεττάκος”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάρτα Αλληλεγγύης από τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά

Tης Γιώτας Φλώρου… Συνεχίζεται η παροχή της Κάρτας Αλληλεγγύης του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά προς τους οικονομικά αδύναμους δημότες του Πειραιά, που ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2015. «Η ανταπόκριση  στην Κάρτα Αλληλεγγύης από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά είναι εξαιρετική», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο πρόεδρος του[…]

Περισσότερα »

ΟΛΠ: Ο Σ. Κυραμαργιός για τα Λιπάσματα

Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν δήλωση του Αναπληρωτή Δ/ντος Συμβούλου του ΟΛΠ  Α.Ε. κ. Σταύρου Κυραμαργιού σχετικά με την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην περιοχή Λιπασμάτωνσε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο κ. Κυραμαργιός δήλωσε κατηγορηματικά ότι: “πράγματι παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *