Δ. Κορυδαλλού: Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος και λήψη Τεστ ΠΑΠ

Το Τμήμα Προστασίας – Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με του Κέντρο Υγείας Νίκαιας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, θα διενεργήσει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο – λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα.

Ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από Ιατρό Γυναικολόγο και Μαία του Κ.Υ Νίκαιας, με την υποστήριξη του νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων και αφορά σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες κατοίκους του Δήμου μας, με προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και στις δικαιούχους του ΚΕΑ.

Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία των Δημοτικών Ιατρείων στο 213 2129311.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινητοποιήσεις τη Δευτέρα (και…) από τον ΙΣΑ

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί σε συμμετοχή στην 24ώρη αποχή αλλά και σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25/01 και ώρα 11.30. Για μια ακόμα φορά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών επισημαίνει ότι το προσχέδιο της κυβέρνησης αποτελεί ταφόπλακα[…]

Περισσότερα »

Σε αδιέξοδο (και η νέα) συνάντηση Σκουρλέτη – ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Μας αποκάλεσε μαϊντανούς, έχει αποφασίσει να δώσει την καθαριότητα σε ιδιώτες» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας – Το απόγευμα θα καταθέσω την τροπολογία είπε ο υπουργός Εσωτερικών Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι κατέληξε και η νέα προσπάθεια το μεσημέρι της Δευτέρας να υπάρξει μια λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών που σχηματίζουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *