Δ. Κορυδαλλού: Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος και λήψη Τεστ ΠΑΠ

Το Τμήμα Προστασίας – Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με του Κέντρο Υγείας Νίκαιας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, θα διενεργήσει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο – λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα.

Ο προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από Ιατρό Γυναικολόγο και Μαία του Κ.Υ Νίκαιας, με την υποστήριξη του νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων και αφορά σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες κατοίκους του Δήμου μας, με προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και στις δικαιούχους του ΚΕΑ.

Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία των Δημοτικών Ιατρείων στο 213 2129311.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προμηθέας: Zητά άμεση πρόσβαση στα φάρμακα για την ηπατίτιδα C

Της Ροδιάνας Αδαμίδη… Επιτάγχυνση των διαδικασιών διαπραγμάτευσης για τις τιμές των καινοτόμων θεραπειών για την ηπατίτιδα C, ώστε να αποκτήσουν όλοι οι ασθενείς άμεσα πρόσβαση στα σωτήρια για τη ζωή τους φάρμακα, ζητά ο σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας». Για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ασθενείς, μίλησε στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *