Δ. Λαπαρού: Δεν μπορούσα να είμαι αντιδήμαρχος Μαραθώνα

Επιμέλεια: Θοδωρής Ασβεστόπουλος

«Είναι το πιο λυπηρό να έχουν χαθεί τόσες ζωές και να μην ευθύνεται κανείς. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα, για αυτούς που φέρουν την ευθύνη από τον πρωθυπουργό έως τον τελευταίο πολίτη», δήλωσε στο Κανάλι Ένα και τον Πέτρο Κασιμάτη, η παραιτηθείσα αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαραθώνα Δήμητρα Λαπαρού, με αφορμή την φονική πυρκαγιά που κατέστρεψε το Μάτι την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

«Από την περασμένη Δευτέρα ο Δήμαρχος Μαραθώνας κλόνισε την εμπιστοσύνη μου. Δεν μπορούσα να είμαι αντιδήμαρχος ενός δημάρχου που δεν έδειξε τον ελάχιστο σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων και στους πληγέντες. Ντρέπομαι να βγω στον δρόμο», πρόσθεσε η κυρία Λαπαρού.

Η πρώην αντιδήμαρχος ανέφερε επίσης ότι την κρίσιμη ώρα που επεκτάθηκε η πυρκαγιά υπήρχε στη Λεωφόρο Μαραθώνος μόνο ένα πυροσβεστικό όχημα, ενώ από αέρος συνέδραμαν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Ολόκληρη η συνέντευξη της πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Μαραθώνα Δήμητρας Λαπαρού.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκαια: Παρεμβάσεις στην πλατεία Κουμπάκη το Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Στο πλαίσιο των τοπικών δράσεων εξωραισμού των συνοικιών του Δήμου Νίκαιας –  Αγ Ι. Ρέντη με γενικό τίτλο «ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ», η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο 30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας διοργανώνει το Ετήσιο Τακτικό της Συνέδριο  στα Ιωάννινα  από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Το Συνέδριο αυτό διεξάγεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη, για το μέλλον της χώρας μας, χρονική συγκυρία. Καλούμαστε όλοι οι θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *