Δ. Μαραθώνα: Ημερήσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ημερήσιο Εκπαιδευτικό και Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα – Καλοκαίρι 2018 του Δήμου Μαραθώνα για παιδιά 6 έως 14 ετών.

Οι αιτήσεις εγγραφών θα παραλαμβάνονται στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μάκρης από τη Δευτέρα 11/6 έως την Παρασκευή 15/6 και ώρες 08:00 έως 15:00.

Το κόστος ανά παιδί ανέρχεται στα 35 ευρώ ανά εβδομάδα. Παρέχεται έκπτωση 20% για το δεύτερο παιδί και 30% για το τρίτο, της ίδιας οικογένειας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Ζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού Ν/Σ

Την άμεση απόσυρση των κυβερνητικών προτάσεων για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού ζήτησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, η οποία συνήλθε εκτάκτως σήμερα υπό την προεδρία του. Ο κ. Πατούλης επισήμανε την ανάγκη να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος από το μηδέν,[…]

Περισσότερα »

Συνάντηση Χ. Αθανασίου με φορείς του Πειραιά για τα Δικαστήρια

Δίωρη συνάντηση με εκπροσώπους του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά, τον νέο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, τον νέο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και εκπροσώπους φορέων της πόλης, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, με θέμα το μέλλον των δικαστηρίων του Πειραιά. Κατά τη συνάντηση ο γενικό γραμματέας του υπουργείου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *