Δ. Μαραθώνα: Ημερήσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ημερήσιο Εκπαιδευτικό και Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα – Καλοκαίρι 2018 του Δήμου Μαραθώνα για παιδιά 6 έως 14 ετών.

Οι αιτήσεις εγγραφών θα παραλαμβάνονται στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μάκρης από τη Δευτέρα 11/6 έως την Παρασκευή 15/6 και ώρες 08:00 έως 15:00.

Το κόστος ανά παιδί ανέρχεται στα 35 ευρώ ανά εβδομάδα. Παρέχεται έκπτωση 20% για το δεύτερο παιδί και 30% για το τρίτο, της ίδιας οικογένειας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρολίμανο: Εντολή για κατεδάφιση αυθαίρετων

Την κινητοποίηση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο Μικρολίμανο προκάλεσε έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, το οποίο τους γνωστοποιούσε πως στις 27 Νοεμβρίου θα γίνουν κατεδαφίσεις κτισμάτων που έχουν χαρακτηριστεί ως αυθαίρετα. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο «οι φερόμενοι ιδιοκτήτες στους οποίους κοινοποιείται το παρών οφείλουν να απομακρύνουν και να διαφυλάξουν τυχόν κινητά[…]

Περισσότερα »

Ο Δ. Πειραιά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Την συνεργασία των δημοτών προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις από τη συγκέντρωση απορριμμάτων στην πόλη -λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα- ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πειραιά συγκεκριμένα:   “Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *