Δ. Μαραθώνα: Ημερήσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ημερήσιο Εκπαιδευτικό και Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα – Καλοκαίρι 2018 του Δήμου Μαραθώνα για παιδιά 6 έως 14 ετών.

Οι αιτήσεις εγγραφών θα παραλαμβάνονται στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μάκρης από τη Δευτέρα 11/6 έως την Παρασκευή 15/6 και ώρες 08:00 έως 15:00.

Το κόστος ανά παιδί ανέρχεται στα 35 ευρώ ανά εβδομάδα. Παρέχεται έκπτωση 20% για το δεύτερο παιδί και 30% για το τρίτο, της ίδιας οικογένειας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του Ιωσήφ Βουράκη με τον πρόεδρο του ΟΛΠ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκη, με εκπροσώπους φορέων στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ήδη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένως Πειραιώς, όπου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, κύριο Γιώργο Ανωμερίτη.  Η συζήτηση αρχικά περιστράφηκε γύρω από τα έργα που[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου Π. Αγγελόπουλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα  το μεσημέρι, εξέδωσε  ψήφισμα  για τον θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Το ψήφισμα είναι το ακόλουθο: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά πληροφορούμενο τον θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, συνέρχεται εκτάκτως σήμερα  4/10/16 και ώρα 12:00[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *