Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Αγορά νέων απορριμματοφόρων

Στην ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με την αγορά νέων αυτοκινήτων, συνολικού κόστους 2.500.000 €.

Αυτά τα χρόνια δόθηκε μια πραγματική μάχη προκειμένου να επιτευχθεί η καθημερινή αποκομιδή των σκουπιδιών καθώς και ο καθαρισμός μιας σειράς χώρων που επί σειρά ετών αποτελούσαν εστίες μόλυνσης. Το ίδιο γρήγορα και υπεύθυνα γίνεται η συλλογή ογκωδών αντικειμένων .

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – ΑΓ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Η καθαριότητα της πόλης ήταν και είναι πρωταρχικό μέλημά μας. Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, είναι υγεία. Με πολλή δουλειά, με καλό σχεδιασμό καταφέραμε να έχουμε σήμερα μια καθαρή πόλη. Πριν από πέντε χρόνια είχαμε αγοράσει πρέσες και φορτηγά αλλά όσο αυξάνονται οι ανάγκες τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις.

Η αισθητή βελτίωση στην εικόνα της πόλης βεβαίως και δεν μας εφησυχάζει γι’αυτό το λόγο έχουμε προγραμματίσει την αγορά μιας σειράς αυτοκινήτων μέσα στον επόμενο χρόνο. Πάντα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσεων και πάντα θα διεκδικούμε το καλύτερο για την πόλη μας επειδή το δικαιούται και το αξίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη η ανταπόκριση των Δήμων στο HELP DESK της ΚΕΔΕ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Δήμων στην πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη να συσταθεί, στα γραφεία της Ένωσης, ένα ολοκληρωμένο Υποστηρικτικό Δίκτυο Ενημέρωσης όλων των Δήμων της Χώρας , υπό τη μορφή HELP DESK. Ειδικότερα το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας του το HelpDesk δέχθηκε και εξυπηρέτησε συνολικά 325 αιτήματα από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *