Δ. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Διεξαγωγή 2ου ποδηλατικού αγώνα δρόμου

Ο 2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου “Le Circuit-Nice” διοργανώνεται την Κυριακή 19 Μαΐου στις 10 το πρωί στην πλατεία Κουμπάκη από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Κρόνο Νίκαιας και τον Ποδηλατικό Τριαθλητικό Σύλλογο Πειραιά Πόρτο Λεόνε.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού αξιοποιώντας τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, καθώς και τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στις δράσεις που διοργανώνει, φιλοξενεί και υποστηρίζει έναν επίσημο ποδηλατικό αγώνα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο επιδιωκόμενος στόχος είναι αφενός να καταστήσει περισσότερο γνωστό το άθλημα της ποδηλασίας στο ευρύ κοινό κι αφετέρου να καταδείξει τον δήμο της Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ως ένα φορέα διεξαγωγής επίσημων ποδηλατικών εκδηλώσεων δρόμου εντός της Αττικής κι όχι μόνο.

Η ποδηλατική εκδήλωση “LeCircuit-Nice” είναι αγωνιστικού χαρακτήρα, αφορά αθλητές κατόχους αγωνιστικού δελτίου εθνικών ομοσπονδιών ποδηλασίας, υλοποιείται με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με τα αποτελέσματά της δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι αθλητές με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Σπάθα είναι η ακόλουθη: Πλατεία Σπάθα – Γρηγορίου Λαμπράκη – Διασταύρωση Ελλησπόντου (αναστροφή) – Γρηγορίου Λαμπράκη – Διασταύρωση Μαραθωνομάχων (αναστροφή) – Πλατεία Σπάθα.

Οι κατηγορίες που θα συμμετάσχουν οι αθλητές είναι: Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Παίδες, Κορασίδες, Έφηβοι κι Άνδρες, με την κάθε κατηγορία να έχει διαφορετική ώρα εκκίνησης, ενώ ύστερα από την λήξη όλων των αγώνων στις 2 μετά το μεσημέρι στην Πλατεία Σπάθα θα γίνει απονομή των επάθλων στους νικητές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινητοποίηση στο υπ. Περιβάλλοντος για τις ρυπογόνες εγκαταστάσεις στη Δραπετσώνα

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στην αυριανή  (20 Σεπτεμβρίου) κινητοποίηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επίσπευση των διαδικασιών για την απομάκρυνση των ρυπογόνων εγκαταστάσεων από τη Δραπετσώνα. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 9 το πρωί στο πλάι του πρώην δημαρχείου Δραπετσώνας (οδό[…]

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Να διαχειρίζονται αποκλειστικά οι Δήμοι τα απορρίμματα της Αττικής

Την ομόφωνη απόφαση πως πρέπει αποκλειστικά και μόνο ο Α’ Βαθμός Αυτοδιοίκησης, να διαχειρίζεται τα απορρίμματα της Αττικής, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, κατόπιν σχετικής τοποθέτησης και  πρότασης που διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης. Παράλληλα η πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *