Δ. Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη: Βιβλιοπαίζουμε στις δημοτικές βιβλιοθήκες

Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη σε ψηφιακή επαφή με τους μικρούς φίλους

Με αφορμή την αλλαγή των καθημερινών συνηθειών και την συνθήκη “Μένουμε σπίτι” οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη παραμένουν σε επαφή με τους μικρούς φίλους ψηφιακά.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες στη Νίκαια και στον Ρέντη ξεκίνησαν ένα ψηφιακό παιχνίδι με τους μικρούς φίλους και τους ζητούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μήνυμα γράφοντάς τους το βιβλίο που έχουν διαβάσει αυτό το χρονικό διάστημα, μαζί με μία φωτογραφία από τη ζωγραφιά που έχουν σχεδιάσει από αυτό και το όνομά τους, τα οποία στη συνέχεια θα αναρτώνται στη σελίδα facebook της βιβλιοθήκης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο nikaialib@yahoo.gr (Βιβλιοθήκη Νίκαιας) ή στο vivliorentis@yahoo.gr (Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη) είτε να αποστέλνουν μήνυμα στη σελίδα facebook της Βιβλιοθήκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμαινόμενοι χώροι στην Π. Αττικής για την κακοκαιρία

Η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους πολίτες τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της, μέσω της επικαιροποιημένης ιστοσελίδα της.

Περισσότερα »

Γ. Μώραλης: Θα κάνουμε τον Πειραιά σύγχρονο τουριστικό προορισμό

Αγώνες Ανοιχτής Θάλασσας διεξήχθησαν στο Πασαλιμάνι. «Είναι μια αναβίωση της διαδρομής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, με σκοπό να αναδείξουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και την σχέση μας με τον αθλητισμό» δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης εξαίροντας την μεγάλη συμμετοχή με περισσότερους από 90 κολυμβητές, παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *