Δ. Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη: Βιβλιοπαίζουμε στις δημοτικές βιβλιοθήκες

Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη σε ψηφιακή επαφή με τους μικρούς φίλους

Με αφορμή την αλλαγή των καθημερινών συνηθειών και την συνθήκη “Μένουμε σπίτι” οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη παραμένουν σε επαφή με τους μικρούς φίλους ψηφιακά.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες στη Νίκαια και στον Ρέντη ξεκίνησαν ένα ψηφιακό παιχνίδι με τους μικρούς φίλους και τους ζητούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μήνυμα γράφοντάς τους το βιβλίο που έχουν διαβάσει αυτό το χρονικό διάστημα, μαζί με μία φωτογραφία από τη ζωγραφιά που έχουν σχεδιάσει από αυτό και το όνομά τους, τα οποία στη συνέχεια θα αναρτώνται στη σελίδα facebook της βιβλιοθήκης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο nikaialib@yahoo.gr (Βιβλιοθήκη Νίκαιας) ή στο vivliorentis@yahoo.gr (Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη) είτε να αποστέλνουν μήνυμα στη σελίδα facebook της Βιβλιοθήκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εορτασμός Προφήτη Ηλία

Στον Πειραιά πανηγύρισε ο ενοριακός Ιερός Ναός του Προφήτη Ηλία Καστέλλας, το πρωί με όρθρο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Την παραμονή της εορτής, το απόγευμα τελέστηκε μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Σεραφείμ. Αμέσως μετά έγινε[…]

Περισσότερα »

Φθινοπωρινοί μουσικοί περιπάτοι της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά συνεχίζοντας τους φθινοπωρινούς μουσικούς της περιπάτους θα ψυχαγωγήσει κι αυτήν την εβδομάδα τους Πειραιώτες σε συνοικίες της πόλης. Το πρόγραμμα είναι το εξής: Τρίτη 17/10 18:00 Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Παλιά Κοκκινιά  (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) Πέμπτη 19/10 18:00  Πλατεία Θεμιστοκλή, Ταμπούρια (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα)

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *