Δ. Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη: 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς

Στις 21 και 23  Σεπτεμβρίου στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως 102Α) θα πραγματοποιηθεί το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τους Εκτελεσμένους του Μαρτυρικού Μπλόκου της Κοκκινιάς  «40 ημέρες μετά…», που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

«Ρεμπέτικα της Κατοχής» θα τραγουδήσει ο Δημήτρης Λογαράς το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς.

Σολιστ κιθάρας: Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης, Αντώνης Μυτακίδης.

Μουσική-ποιητική εκδήλωση βασισμένη στον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου με τίτλο «Γιε μου στις φλέβες ολουνών έμπα βαθιά και ζήσε» θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα.

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση είναι του Αντώνη Μυτακίδη, συμμετέχει το σχήμα NikeaGuitarEnsemble και διαβάζει η Ειρήνη Ρηνιώτη.

21 & 23 Σεπτεμβρίου

Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς

Ηλιουπόλεως 102Α

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η χρησιμότητα του Ραδιοφώνου σε δύσκολους καιρούς (μόνο στη Ροκ Ζώνη)

Aυτή την Παρασκευή 13 Μαρτίου στην ΡΟΚ ΖΩΝΗ… Η χρησιμότητα του ραδιοφώνου σε δύσκολους καιρούς – αισιόδοξες μουσικές και προτάσεις δημιουργικής ψυχαγωγίας στο σπίτι. ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ –

Περισσότερα »

Φθινοπωρινοί μουσικοί περίπατοι από την φιλαρμονική ορχήστρα του Δ.Πειραιά

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά συνεχίζει, για τρίτη εβδομάδα, τους φθινοπωρινούς μουσικούς περιπάτους στις γειτονιές της πόλης. Το πρόγραμμα είναι το εξής:   Τρίτη 26/9/2017 18:30   Πλατεία Καρπάθου, Καλλίπολη (Α΄ Δημοτική Κοινότητα) 19:00   Πλατεία Σερφιώτου, Καλλίπολη (Α΄ Δημοτική Κοινότητα)     Πέμπτη 28/9/2017 18:30  Πλατεία Θεμιστοκλή, Ταμπούρια (Ε΄ Δημοτική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *